Τι είναι το #SocialDistDancing που έχει φέρει η Stefania στο Tik- Tok;

Κάτι θέλει να σου πει!

Το κορίτσι της Eurovision, η δική σου Stefania μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και κρύβει περισσότερα μηνύματα από όσα θα περίμενες. Βασικό ερέθισμα, όπως όλων άλλωστε, είναι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει μεγάλο μερίδιο ανθρώπων, ωστόσο πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που προσπαθούν να δώσουν μια αισιόδοξη πινελιά, ακόμη και να συμβουλέψουν τους θαυμαστές τους για το καλύτερο. H Stefania είναι μια από αυτούς.

Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο «Swipe» και πρόκειται για μια συνεργασία με τον Ολλανδό τραγουδιστή Rein van Duivenboden. Με δυναμικό beat το κομμάτι τους σίγουρα θα σε πάει σε ethnic μονοπάτια, ωστόσο η Stefania θέλει να σου υπενθυμίσει κάτι πολύ βασικό.

Η Stefania έχει φέρει το #SocialDistDancing στο Tik- Tok και έτσι μπορείς να βρεις και το νέο της τραγούδι, βέβαια αυτό το hashtag υπάρχει και στο music video του «Swipe». Τι είναι όμως; Ουσιαστικά παρακινεί όλους εμάς να κρατάμε αποστάσεις. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι μπορούμε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να κάνουμε όλα εκείνα όσα μας εκφράζουν, αρκεί φυσικά να κρατήσουμε τις αποστάσεις.

Δες το music video του «Swipe» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved