Η Ελένα Τσαγκρινού θα είναι το πρόσωπο της Κύπρου για την Eurovision 2021

Και η ψήφος πάει… στην Έλενα.

Η Έλενα Τσαγκρινού, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής pop μουσικής σκηνής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας βήματά της. Τι κι αν δεν το θυμάσαι, σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό και κάπου εκεί καταλάβαμε το ταλέντο της.

Πριν τη solo καριέρα της υπήρξε στους OtherView ως η βασική φωνή του συγκροτήματος και έπειτα από την αποχωρησή της, ακολούθησε μια σειρά κυκλοφοριών που μόνο επιτυχίες της έφεραν.



Αυτή τη φορά, το απόλυτο όνειρο της ερμηνείας σε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς διαγωνισμούς γίνεται πραγματικότητα. Η Έλενα θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision κάτι φυσικά που θα κάνει όλους τους θαυμαστές της περήφανους.

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοίνωσε και επίσημα πια ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο, από την Έλενα Τσαγκρινού.

https://www.instagram.com/p/CIAksT8BBmW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μέχρι τώρα γνωρίζουμε η Έλενα θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που εξιστορεί τον έρωτα με ένα όχι και τόσο καλό παιδί τόσο κακό, όσο ο… «El Diablo» των παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa.. Μετά από αυτό, είναι να μην αγωνιάς; Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής θα έχει την υπογραφή του καταξιωμένου καλλιτεχνικού διευθυντή Marvin Dietmann.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved