SNIK: Έβγαλε νέο track και έγινε viral στο YouTube

Ακόμη μια πρωτιά για τον trap καλλιτέχνη.

Για ακόμη μια φορά ο trap καλλιτέχνης έρχεται με ένα κομμάτι «φωτιά» και σκοπεύει να ρίξει το YouTube στο άψε σβήσε. Ο Snik μόλις μπήκε στις τάσεις του YouTube με το νέο του κομμάτι και μάλιστα συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα της τραπ σκηνής για να φέρει το απόλυτο trap κομμάτι.

Το «Hoodstar» είναι το νέο hot κομμάτι της εποχής και για να κυκλοφορήσει ο Snik συνεργάστηκε με τον Gameboy και τον YT. Φυσικά, μετά από τόσες επιτυχίες δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Snik.

Διάβασε ξανά: Η Natasha Kay κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της και λέει «όχι» στο FOMO

Εκείνο που σίγουρα πρέπει να δεις είναι το music video το οποίο είναι σκηνοθεσίας του Yafka Clique και είναι μέσα στις τάσεις του YouTube από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα του Spotify το «Hoodstock» βρίσκεται στην κορυφή, δεν περιμέναμε κάτι άλλο άλλωστε, και θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα κομμάτια με περισσότερες από 70.000 αναζητήσεις. Εν τω μεταξύ να ξέρεις, ο Snik «πέταξε» τις μπηχτές του όσον αφορά τις φήμη περί δημοσιότητας… κονέ και όσα λέγονται για εκείνον , μόλις διαβάσεις τους στίχους θα καταλάβεις.

Στίχοι:

Μεγαλώνουμε στην Αθήνα
Παιδιά απ’ το ghetto, κάνουμε το βήμα
Παιδιά μ’ ακούνε κι ακούνε ποίημα
ATH είναι το gang στ’ αλήθεια
Τώρα βγήκαμε απ’ το hood, τώρα είμαστε stars
Τώρα ό,τι κι αν κάνουμε θα είμαστε fly

Εδώ δε δίνουμε ονόματα
Δεν αφήνουμε αποτυπώματα
Ό,τι κάνουμε είμαστε μόνοι μας
Εδώ δε δίνουμε επώνυμα».

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved