Επιτέλους θα ακούσεις Dua Lipa και Miley Cyrus μαζί στο νέο «Prisoner»

Το νέο τους κομμάτι είναι ό,τι πιο hot έχεις ακούσει!

Τι νόμιζες, δεν μπορεί η Dua Lipa να συνεργαστεί με την Miley Cyrus και να δημιουργήσουν ένα επικό αποτέλεσμα; Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θα περίμενε να δει τα κορίτσια μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα πολλοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Αυτή τη φορά τα δύο κορίτσια συνεργάστηκαν για το απόλυτο hot track με τίτλο «Prisoner». Το κομμάτι αυτό είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο album «Plastic Hearts» της Miley και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Το κομμάτι τους είναι ένα track με σύγχρονα ερεθίσματα επηρεασμένο όμως από τη δεκαετία του ‘80. Αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό στοιχείο από το νέο τους κομμάτι, μιας και κυκλοφορεί και το music video του. Στο music video τα κορίτσια γυρίζουν την Νέα Υόρκη με ανεβασμένη διάθεση. Το party τους δεν σταματά για κανέναν λόγο και σίγουρα μετά από αυτό η διάθεσή σου θα φτάσει στα ύψη.

Τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική θα σε ξεσηκώσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψεις. Πάντως, πρέπει να παραδεχθείς ότι η συνεργασία των δύο τους πρόκειται να ανέβει ψηλά στις τάσεις και σίγουρα θα γίνει η Νο1 επιλογή για πολλές playlists.

Άκουσε το «Prisoner» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved