Mendes- Bieber: Έχουμε λεπτομέρειες για την epic συνεργασία όλων των εποχών

Κι όμως, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί!

Δύο από τους μεγαλύτερους και άκρως αγαπημένους σου καλλιτέχνες της pop μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα από τα πιο hot κομμάτια. Ο Justin Bieber και ο Shawn Mendes συνεργάζονται και πρόκειται να κυκλοφορήσουν το κομμάτι «Monster».

Τι γνωρίζουμε όμως μέχρι στιγμής για αυτό το τραγούδι; Αρχικά να σου πούμε ότι τα αγόρια έχουν ενημερώσει ήδη τους πιστούς τους ακολούθους στο Instagram για αυτή την μουσική συνύπαρξη.

Διάβασε επίσης: Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Τα social media έχουν γεμίσει με videos τους και ανακοινώσεις για το πολύ-αναμενόμενο τους κομμάτι και καταλαβαίνεις ότι οι fans έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους.

https://www.instagram.com/p/CHqe5MFHfsL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Monster» πρόκειται για ένα κομμάτι του album «Wonder» του Shawn Mendes το οποίο πρόκειται να βγει στις 4 Δεκεμβρίου.Όσο για το «Monster»;Είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και από την Παρασκευή θα μπορείς να το ακούσεις. Η μεγάλη επιστροφή του Shawn είναι γεγονός και μάλιστα έχει έρθει άκρως δυναμικός να εντυπωσιάσει το κοινό του. Σίγουρα αυτό το τραγούδι θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved