Μόλις αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο μυστικό των BTS

Σίγουρα θέλεις να μάθεις το μυστικό τους.

Το K-Pop συγκρότημα με τα αγόρια, που λατρεύεις, μόλις αποκάλυψαν το μεγαλύτερό τους μυστικό που σίγουρα θέλεις απεγνωσμένα να μάθεις. Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη τους οι RM, Suga και J-Hope, JungKook, Jin, V και Jimin μίλησαν για τα μουσικά τους σχέδια τα όνειρά τους, την προεργασία για το νέο τους album αλλά αποκάλυψαν και κάτι που κανένας δεν περίμενε να ακούσει.

Η συνέντευξή τους στο WSJ. Magazine και το περιεχόμενό της έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νομίζεις. Μίλησαν για το τι χρειάζονται για τα νέα τους κομμάτια και όπως φαίνεται τα ζητήματα που απασχολούν τον έξω κόσμο και τους φανατικούς θαυμαστές τους είναι η έμπνευσή τους.

https://www.instagram.com/p/CHfrgy5LbFa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι προσδοκίες τους είναι να φτάσουν όλα τα τραγούδια τους σε υψηλές θέσεις , στην κορυφή του Billboard Hot 100. Αυτό σίγουρα θα ήταν κάτι που θα χαροποιούσε, τόσο το K-Pop συγκρότημα, όσο και το ARMY.

Και η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε λίγο αργότερα όταν αναφέρθηκαν στον τρόπο που συνθέτουν και δημιουργούν τις μουσικές τους επιτυχίες. Αλήθεια, εσύ δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς δημιουργούν ένα κομμάτι και από πού αντλούν έμπνευση; Πριν αποκτήσουν τα τραγούδια τους «σώμα» πρέπει να σου πούμε ότι κάνουν μια έρευνα η οποία περιλαμβάνει την μελέτη του θέματος αλλά και της ιστορίας που πρόκειται να εξιστορήσουν, όπως αποκάλυψε ο J-Hope. Ο Suga από την άλλη αποκάλυψε ότι οι ιδέες του πηγάζουν από τα βιβλία που διαβάζει.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved