Justin Bieber: Μόλις διασκεύασε το μεγαλύτερο anthem των Χριστουγέννων

Θα το λατρέψεις!

Όλα ήδη «μυρίζουν» Χριστούγεννα, από τους πρόωρους στολισμούς των δέντρων, μέχρι και τις λίστες Χριστουγεννιάτικης μουσικής που κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Δεν είναι λίγοι οι μουσικοί που έχουν αρχίσει να γράφουν τα εορταστικά τους κομμάτια και μάλιστα μέσα σε όλους αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο pop αστέρας Justin Bieber.

Μόλις έκανε την καλύτερη διασκευή όλων των εποχών και έφερε τα Χριστούγεννα πιο νωρίς στις playlists μας. Σε συνεργασία με το Aamazon Music κυκλοφόρησε το τραγούδι «ύμνο» της εορταστικής αυτής περιόδου και φυσικά δεν είναι άλλο από το «Rockin’ Around The Christmas Tree».

Το κομμάτι πρέπει να σου πούμε ότι είναι κυκλοφορίας του 1958. Ο Johnny Marks έφερε στην επιφάνεια το must τραγούδι των Χριστουγέννων και ακόμη και σήμερα ακούγεται στη διαπασών επίσης σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Για ακόμη μια φορά ο Justin έδωσε το δικό του στιλ σε ένα διαχρονικό κομμάτι και ναι, διασκεύασε το τραγούδι αυτό. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που διασκευάζει κάτι παρόμοιο. Το 2011 είχε κυκλοφορήσει ένα album γεμάτο με διασκευές κλασικών Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με τίτλο «Under The Mistletoe».



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved