Δανάη Παπαδημητρίου: Το 24χρονο κορίτσι θα γίνει το νέο σου Teen Icon

Έχεις ακούσει κάποιες από τις διασκευές της σίγουρα.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που κάνουν δειλά τα βήματά τους στη μουσική βιομηχανία και πρέπει να παραδεχθείς ότι υπάρχουν πολλά ονόματα που έχεις λατρέψει. Είτε από talent shows, είτε από τις πλατφόρμες του YouTube πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουμε γνωρίσει όλο αυτό το διάστημα και αυτή τη φορά έχουμε να σου συστήσουμε ένα κορίτσι, πραγματικό ταλέντο!

Έχει μεγαλώσει στη Λάρισα και από μικρή ηλικία είχε το ρυθμό μέσα της έτσι, ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική και τον χορό. Έχει σπουδάσει νομική και κάπου εκεί βρήκε την αγάπη της στη μουσική. Έχει συνεργαστεί με τους Opera Chaotique και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της πόλης με μεγάλη επιτυχία. Σε αυτό το σημείο να σου τονίσουμε ότι είναι μόλις 24ων χρονών!

Η Δανάη Παπαδημητρίου έχει μια λίστα με cover τραγούδια στο προσωπικό της κανάλι που πρέπει ASAP να ακούσεις μιας και μιλάμε για αγαπημένα σου κομμάτια.



Δεν μένει όμως μόνο σε αυτά αφού ασχολείται τόσο με τη μουσική, όσο και το θέατρο. Γράφει τα δικά της τραγούδια και παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου. Μιας και μιλήσαμε λοιπόν για το νέο σου teen crush πρέπει να σου πούμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική... Δανάης.

Πρόκειται για ένα ελληνόφωνο κομμάτι, πέρα για πέρα ρομαντικό και… ταξιδιάρικο. Ο τίτλος του; «Πεταλούδα», που σε συνδυασμό με το music video που το συνοδεύει θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved