Δε φαντάζεσαι με ποιον pop καλλιτέχνη συνεργάζεται η Dixie D’Amelio

Ποιος να μας το έλεγε ότι θα ήταν δίπλα από μεγάλα μουσικά ονόματα!

Μέσα από την πλατφόρμα του Tik-Tok ο ένας και μοναδικός pop καλλιτέχνης που έχεις αγαπήσει ιδιαίτερα ανακοίνωσε την νέα του μουσική κυκλοφορία και οι διαδικτυακοί του φίλοι πρέπει να σου πούμε ότι ενθουσιάστηκαν, όχι μόνο για το νέο track αλλά και για τη συνεργασία του.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι το νέο του κομμάτι θα έχει τίτλο «Naughty List» και ότι το όνομα που θα συνοδεύει το δικό του είναι εκείνο της Dixie D’ Amelio. H Dixie γνωρίζεις είναι πια μια influencer με τεράστια επιρροή που πλέον κάνει και τα βήματά της στη μουσική. Με περισσότερους από 40 εκατομμύρια ακόλουθους η Dixie είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των social media.

Λοιπόν τώρα ενώνει τις δυνάμεις της με ένα από τα αγαπημένα σου ονόματα στη μουσική βιομηχανία για ένα νέο τραγούδι με Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Το «Naughty List» αποτελεί το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι μετά το «All I Want (For Christmas)».

Ποιος είναι ο καλλιτέχνης; Είναι ο Liam Payne ο οποίος ανακοίνωσε στο Tik-Tok τη συνεργασία του με την μικρή ταλαντούχα D’Amelio και το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου.

Άκουσε το «Naughty List» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved