BTS: Το απίστευτο ρεκόρ για το music video του «Boy With Luv»

Δε σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Πόσες επιτυχίες πια να αντέξουμε από το αγαπημένο K-Pop συγκρότημα, τους BTS; Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια έχουν πάρει φόρα και δεν πρόκειται να σταματήσουν τις κυκλοφορίες νέων επιτυχιών, άλλωστε έχουν εδραιωθεί για τα καλά στη μουσική βιομηχανία και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με το νέο τους ρεκόρ.

Το ARMY σίγουρα είναι περήφανο για κάθε επίτευγμα των BTS και εκείνοι φροντίζουν διαρκώς να τους δίνουν και κάτι νέο. Έτσι έγινε και με το πρόσφατο EP «Map of the Soul: Persona». Μέσα σε αυτό το EP συμπεριλαμβάνεται και το «Boy With Luv» που πρέπει να μάθεις ότι έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια τους, μιας και έφθασε στην δεκάδα του Billboard Hot 100.

Τα κομμάτια τους μετρούν απίστευτους αριθμούς και τρανταχτό παράδειγμα αυτού είναι το «DNA», του 2017, το οποίο σε βάθος χρόνου έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,100 δισεκατομμύρια views.

Και λοιπόν ναι, το «Boy With Luv» έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αφού έχουν περάσει μόλις 18 μήνες από την κυκλοφορία του το 2019 και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει το ένα δις. προβολών στην πλατφόρμα του YouTube. Αναμφισβήτητα λοιπόν, πρέπει να το παραδεχθείς και εσύ, τα αγόρια των BTS έχουν κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία τους και πλέον θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο, δε νομίζεις;

Δες εδώ το music video του «Boy With Luv»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved