Miley Cyrus: Ετοιμάζει νέο album και ναι, συνδέεται με τον Liam Hemsworth

Τι σχέση μπορεί να έχει το νέο album της με τον Liam;

Η Miley Cyrus, μετά το χωρισμό της από τον Cody απέδειξε και με το παραπάνω ότι έχει αφοσιωθεί στον εαυτό της και την καριέρα της. Οι εμφανίσεις της έχουν ξεχωρίσει και μάλιστα ετοιμάζει κάτι φρέσκο. Όπως αποκάλυψε στη συζήτησή της με τονRick Owens γιατο «Interview Magazine» ετοιμάζει διασκευές τραγουδιών των Metallica, έρχεται λοιπόν με νέο album και οι πληροφορίες που έχουμε από την DailyMail τα εξηγούν όλα. Αποκάλυψε ότι δουλεύει σκληρά για αυτό το album αλλά υπάρχει μια ιστορία σοκαριστική πίσω από όλα αυτά.

Ανακοίνωσε στα social media ότι ετοιμάζει το 7o σε σειρά album της και θα ονομάζεται «Plastic Hearts». Αν θες να ξέρεις πάντως δεν πρόκειται για κάτι καινούριο μιας και η καλλιτέχνιδα εδώ και δύο χρόνια δουλεύει για αυτό. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε το εξόφυλλο του album που φαίνεται θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου και παραδέχεται πως η ζωή της άλλαξε δραματικά εκείνη την ημερομηνία.

«Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ πριν από 2 χρόνια. Σκέφτηκα ότι τα είχα μάθει όλα, όχι μόνο το δίσκο με τα τραγούδια και τους ήχους του, αλλά όλη μου τη ζωή. Η φύση μου έκανε μια “χάρη”, έκανε αυτό που βλέπω τώρα. Κατέστρεψε αυτό που δεν μπορούσα να αφήσω. Έχασα το σπίτι μου από φωτιά, αλλά βρήκα τον εαυτό μου στις στάχτες του» έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/CGq_3QEJLA0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Cyrus τότε είχε αρραβωνιαστεί τον Liam Hemsworth και έχασαν την περιουσία τους στο Malibu στην άγρια φωτιά του Woolsey τον Νοέμβριο του 2018. Οκτώ μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2019, ο Cyrus ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

Ε λοιπόν να πώς σχετίζεται το νέο της album με τον Liam.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved