Δες πρώτη τις φωτογραφίες από το νέο single «Positions» της Ariana Grande

Το νέο της single είναι εδώ και αναμένουμε με αγωνία το album της.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας το απέραντο ταλέντο της Ariana Grande πόσω μάλλον έπειτα από τις τεράστιες και επαναλαμβανόμενες επιτυχίες της. Το κορίτσι που φιγουράρει σε κάθε λίστα των charts έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι έχει όλα τα εφόδια για να φτάσει ψηλά και αν μας ρωτάς, δε ξέρουμε πόσο ακόμη μπορεί να ανέβει. Αν και το τελευταίο διάστημα οι ρυθμοί της ήταν κάπως σταθεροί, τώρα επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουριο single της να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το «Sweetener» κυκλοφορίας του 2018, το θριαμβευτικό ντεμπούτο του «Thank U, Next» ή μήπως θέλεις να σχολιάσουμε την επική συνεργασία της με την Lady Gaga για χάρη του «Rain On Me» το οποίο μάλιστα κέρδισε, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία βραβεία στα MTV VMA 2020; Από όπου κι αν το πιάσουμε, η επί έξι φορές υποψήφια για Grammy, Pop Queen μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε τι που καταπιάνεται.

https://www.instagram.com/p/CGnIypNFiiB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή τη φορά η Ari έρχεται με ένα track, πολλά υποσχόμενο, ένα track που μόνο διακρίσεις μπορεί να της προσφέρει. Το «Positions» κυκλοφορεί από την Minos Emi/ a Universal Music Company, πρόκειται για ένα μοναδικό pop με R&B χρωματισμούς τραγούδι και προαναγγέλλει κατά κάποιο τρόπο τον ερχομό του πολύ- αναμενόμενου 6ου σε σειρά album της.

Δε θα μέναμε όμως μόνο σε αυτό μιας και το «Positions» κυκλοφόρησε με ένα music video... υπερπαραγωγή. Η Ari αναλαμβάνει προεδρικά καθήκοντα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δεις ASAP. Εν τω μεταξύ, μπορείς εδώ να δεις για πρώτη φορά τις φωτογραφίες από το single «Positions» που έχουμε εξασφαλίσει για εσένα.

Άκουσε εδώ το νέο της single:



Δες στη gallery τις φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved