Θυμάσαι τους Tokio Hotel; Επέστρεψαν ξανά στα μουσικά δρώμενα

Τι τους έφερε ξανά μαζί;

Όταν ακούς «Tokio Hotel» τι είναι αυτό που σου έρχεται απευθείας στο μυαλό; Ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα που μετρούν περισσότερο από μια δεκαετία στις μουσικές επάλξεις, έρχεται ξανά με ένα... reuoninon που θα σου πάρει το μυαλό.

Οι «Tokio Hotel» έκαναν αισθητή την παρουσία τους, τόσο πάνω στα stages, όσο και στα charts. Η μπάντα γνώρισε τεράστια επιτυχία το 2005 αφού κατέκτησε για πρώτη φορά τα charts με το ντεμπούτο τους. Αργότερα το album «Scream» ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μάλιστα το 2007 κυκλοφόρησε το κομμάτι «Monsoon» και αυτό θέλουμε να το κρατήσεις για αργότερα.



Το γερμανικό συγκρότημα με εκείνα τα αλλόκοτα... emo αγόρια που τραγουδούσαν εναλλακτική rock και pop μουσική κατάφεραν να γράψουν τη δική τους ιστορία αποσπώντας 110 διεθνής υποψηφιότητες και μάλιστα διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, και το βραβείο «Best New Artist» στα MTV VMA και MTVV EMAs.

Γιατί στα λέμε όμως όλα αυτά; Αρχικά αν δεν τους είχες ακουστά, είναι ντροπή και πρέπει να τους μάθεις. Οι «Tokio Hotel» έχουν μεγαλώσει... γερά παιδιά! Δεύτερον, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και αφορμή στάθηκε η επέτειος του συγκροτήματος. Η τρομερή επιτυχία τους έκλεισε 15 χρόνια κυκλοφορίας και αναφερόμαστε στο «Monsoon»-σου είπαμε να δώσεις βάση σε αυτόν τον τίτλο- επομένως καταλαβαίνεις ότι έπρεπε να το γιορτάσουν. Το κομμάτι τους γνώρισε μια εκπληκτική επανεκτέλεση και έχει τίτλο «Monsoon 2020». Η ιδέα παραμένει ίδια, όπως και το δυναμικό beat του, όμως έχουν καταφέρει να δώσουν ένα σύγχρονο μουσικό αέρα στο κομμάτι «σταθμό» της καριέρας τους.

Άκουσε το εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved