Πόσα γνωρίζεις για την Gaia Gozzi; Μπορεί να γίνει η καλύτερή σου φίλη!

Η Gaia μιλά αποκλειστικά στο TeenQueen.

Το όνομά της είναι Gaia Gozzi, είναι μόλις 23ων ετών και είναι μια από τις... πολλά υποσχόμενες τραγουδοποιούς της γενιάς της. Την γνωρίσαμε από το talent show της Ιταλίας, το X- Factor όπου και κέρδισε η δεύτερη θέση στον τελικό του διαγωνισμού. Στην συνέχεια νίκησε στον δέκατο ένατο διαγωνισμό ταλέντων «Amici di Maria De Filippi».

Έχει καταφέρει να εδραιωθεί για τα καλά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή της, προ διασημότητας αλλά και όταν πέφτουν τα φώτα. Η Gaia είναι ένα κορίτσι σαν εσένα! Λατρεύει τις ταινίες και όπως αποκάλυψε τρελαίνεται να «χουχουλιάζει» βλέποντας σειρές στο Netflix. Πού ξέρεις, θα μπορούσε να είναι και η καλύτερή σου φίλη.

Η Gaia Gozzi μίλησε αποκλειστικά στο TeenQueen για το αγόρι που την ενέπνευσε να γράψει το επιτυχημένο τραγούδι «Fotograms», για τα χόμπι της αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

1.Πες μας μερικά λόγια για εσένα.
Είμαι μισή Βραζιλιάνα, μισή Ιταλίδα και γράφω και τραγουδάω. Καταπληκτικό θα μπορούσα να πω. Άρχισα να τραγουδάω στο μπάνιο των γονιών μου -οι καλύτερες παραστάσεις που έχω δώσει ποτέ- και κανένας δεν ήξερε ότι μου άρεσε να κάνω μουσική... μέχρι να γίνω 18 ετών και να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο με τη μουσική της Sony, αφού μπήκα στο X Factor της Ιταλίας. Μετά από αυτό μπήκα σε μια φάση αυτοανακάλυψης, δημιουργικά και προσωπικά. Πέρυσι κέρδισα το Amici, ένα άλλο show ταλέντων που μου έδωσε την ευκαιρία να βγάλω επιτέλους το πρώτο μου album, το «Nuova Genesi». Τώρα μπορώ επιτέλους να μοιραστώ την προσωπική μου άποψη με τον κόσμο-με τη βοήθεια των δύο καταγωγών μου- οι οποίοι εκφράζονται πολύ συγκεκριμένα στη μουσική μου.

2.Το ντεμπούτο σου στη μουσική βιομηχανία ήταν με το αγγλικό τραγούδι «New Dawns». Ποια είναι η εμπειρία σου από αυτό το πρώτο σου ξεκίνημα; Υπάρχει κάτι που θυμάσαι έντονα από τότε;
Θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ να φτιάχνω μουσική αλλά ακόμα δεν είχα βρει την ταυτότητά μου. Ήταν έντονο να βρίσκομαι σε ένα studio, γεμάτο πληροφορίες και ιδέες, αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το ποιο δρόμο να διαλέξω. Χρειάστηκε χρόνος αλλά νομίζω ότι είναι αναπόφευκτη η αλλαγή και η εξέλιξη αν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις και αυτό δεν είναι μόνο κάτι που μου αρέσει, είναι η ζωή μου, είναι αυτό που με ολοκληρώνει και με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.



3.Μετράς όμως κι άλλες επιτυχίες και συγκεκριμένα το 2017 η φωνή σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αφού ακουγόταν συνεχώς το τραγούδι σου «Fotograms». Είναι γραμμένο από εσένα. Τι σε ενέπνευσε;
Το «Fotogramas» ήταν η πρώτη μου προσπάθεια στα Πορτογαλικά, τη δεύτερη μητρική μου γλώσσα. Είχα μόλις χωρίσει από το αγόρι μου και ήθελα να του πω ότι είχα ακόμα καλές αναμνήσεις από το lovestory μας. Δεν ήθελα τα κακά πράγματα να σκεπάσουν τις όμορφες αναμνήσεις. Παρόλο που τελείωσε, είχε ακόμα θέση στην καρδιά μου.



4.Είσαι μόλις 23ων ετών και έχει ήδη στο βιογραφικό σου μουσικές επιτυχίες που ακούγονται παγκοσμίως. Πιστεύεις η δεύτερη θέση στο Talent Show «X- Factor» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μουσική σου πορεία;
Νομίζω ότι τόσο το X Factor όσο και το Amici έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου. Η πρώτη εμπειρία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά το ήθελα αυτό και ήθελα να ζω από τη μουσική μου. Η δεύτερη εμπειρία με βοήθησε να μεταφέρω στο κοινό όσα με έφτασαν μέχρι εδώ. Τίποτα δεν ήταν εύκολο γιατί έπρεπε να «πολεμήσω» σκληρά για να ακουστώ. Τέλος πάντων, είμαι ευγνώμων για τα πάντα.

gaiagozzi 2

5.Το πρώτο σου single έχει τίτλο «Chega» και κατέκτησε την πρώτη θέση του Ιταλικού Itunes charts. Θυμάσαι τα συναισθήματά σου όταν έμαθες αυτή τη θέση για το πρώτο σου τραγούδι;
Ήμουν σοκαρισμένη, ένα πραγματικά ευχάριστο σοκ. Το πρώτο μου single, μετά από πολύ καιρό και μετά από όλα τα σκαμπανεβάσματα, ακούστηκε σε πολλούς ανθρώπους και αυτό μου άρεσε πολύ. Ένα τραγούδι στα Πορτογαλικά, έπεσε σε μια μουσική βιομηχανία που είναι κυρίως ιταλόφωνη. Αυτός ήταν ένας μεγάλος στόχος για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να γράψω την ιστορία μου, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω την ταυτότητά μου για να ταιριάξω σε αυτήν την αγορά. Είναι ένα πραγματικό δώρο για 'μένα.

6.Είσαι νέα και φαντάζομαι έχεις πολλές παρέες και είσαι αρκετά δραστήρια στην προσωπική σου ζωή. Πώς είναι μια μέρα-χωρίς μουσικές και άλλες υποχρεώσεις- με την Gaia;
Είμαι νέα αλλά είμαι επίσης μια πολύ.. «παλιά ψυχή» θα μπορούσα να πω. Δεν είμαι party animal, μεθάω με λίγα μόνο ποτήρια κρασί και μου αρέσει ένα όμορφο σαββατοκύριακο στον καναπέ, βλέποντας το Netflix και τρώγοντας burger και πατάτες. Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να διασκεδάζω, αλλά ευτυχώς η ζωή μου και η καριέρα μου μου δίνουν καθημερινα την ευκαιρία να είμαι σε διάφορα μέρη, να γνωρίζω ανθρώπους και να κάνω μουσική οπότε όταν είμαι εκτός σκηνής ή έξω από το studio, θέλω απλώς να είμαι η πιο χαλαρή εκδοχή του εαυτού μου.

gaiagozzi 3

7.Βλέπεις σειρές στον ελεύθερο χρόνο σου;
Μου αρέσει να παρακολουθώ σειρές, παρόλο που είμαι περισσότερο εθισμένη στις ταινίες.

8.Αν δεν είχες αφιερωθεί στη μουσική, τι θα ήταν αυτό που θα έκανες;
Νομίζω ότι θα έκανα ακόμα κάτι σχετικό με την τέχνη. Μου αρέσει να ζωγραφίζω και επίσης να κάνω γραφικά έργα που σχετίζονται με τη μουσική μου ή άλλα projects, όπως ταινίες, σειρές και μόδα. Λατρεύω το αισθητικό κομμάτι, την επικοινωνία πίσω από τα album ή μια καμπάνια, την αφήγηση των video και τα κρυφά μηνύματα πίσω από μια καμπάνια. Νομίζω λοιπόν ότι θα έκανα και πάλι κάτι καλλιτεχνικό.

9.Οι fans όταν σε βλέπουν στο δρόμο πώς αντιδρούν;
Είναι εξαιρετικά γλυκοί! Μερικές φορές ενθουσιάζονται έντοναπου με βλέπουν και με αγκαλιάζουν θερμά. Είναι περίεργο γιατί δεν έχω συνηθίσει να... αναγνωρίζομαι στους δρόμους. Φαίνεται παράξενο, αλλά είναι ένα όμορφα περίεργο συναίσθημα. Μου αρέσει όταν με σταματούν για να μιλήσουν έστω και λίγο μαζί μου και όχι μόνο για μερικές φωτογραφίες. Τότε αισθάνομαι πραγματικά ότι θέλουν να συνδεθούν μαζί μου και αυτό με κάνει χαρούμενη. Νιώθω ευλογημένη.

gaiagozzi 4

10.Υπάρχει κάποιο νέο project που ετοιμάζεις και θα ακούσουμε σύντομα;
Γράφω το νέο μου album και είμαι πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη για αυτό το επίτευγμα, δικό μου και της ομάδας μου. Είναι ένα προσωπικό έργο αλλά θα μπορούσε να είναι καθολικό για ορισμένα θέματα. Λέει την ιστορία μου, αλλά με πιο συνειδητά πια μάτια. Είναι διασκεδαστικό, αλλά στο τέλος σε κάνει να σκεφτείς,. Μου αρέσει να φτιάχνω αισιόδοξα τραγούδια που έχουν νόημα, μερικές φορές ακόμη και θλιβερά, γιατί πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτό που θα νόμιζα ότι θα έλεγε ένα «διασκεδαστικό» και «πολύχρωμο» τραγούδι.

11.Πώς θα ήθελες να δεις την Gaia σε 5 χρόνια από τώρα;
Θα ήθελα να την δω χαρούμενη. Δε θα ήθελα να παίρνει τίποτα ως δεδομένο και πάντα να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί αυτά που πραγματικά πιστεύει, όπως η αγάπη ... και η μουσική!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved