Alma: Μόλις ακούσαμε το νέο της track και πρέπει να μπει στην playlist μας

Το «My Mama Told Me» είναι το κομμάτι που πρέπει να ακούσεις ASAP.

Μετά από τα ήδη αρκετά επιτυχημένα της κομμάτι το νέο αστέρι της pop μουσικής βιομηχανίας από την Βουλγαρία βγάζει το επόμενο hit της εποχής που πρέπει σίγουρα να μπει στην playlist σου.

Η Alma είναι το κορίτσι εκείνο που με το ρομαντικό της ύφος έχει καθηλώσει εκατομμύρια ακροατές ανά τον κόσμο και αυτή τη φορά έρχεται με το 5ο single της να σε τρελάνει.

Μετά το «Be Alright», μια μπαλάντα που έμεινε για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του επίσημου Ραδιοφωνικού Airplay Chart της Βουλγαρίας έρχεται με το «My Mama Told Me» να σπάσει τα ρεκόρ της και αν μας ρωτάς, πιστεύουμε ότι της είναι πολύ εύκολο.

Να σου θυμίσουμε ότι η Alma έχει παραλάβει το βραβείο «Debut of The Year» στο Annual Music Awards 2020 και δε σταματάει πουθενά. Το νέο της κομμάτι είναι μια εξαιρετική συνεργασία με τον κορυφαίο Βούλγαρο παραγωγό και hip-hop καλλιτέχνη Pavell και περνάει τα μηνύματα που έχεις ανάγκη να ακούσεις.

Πρόκειται για ένα dance κομμάτι και πραγματεύεται τα «λάθη» που κάνουν οι άνθρωπο σε νεαρή ηλικία, στην αναζήτηση του εαυτού τους. Όσο για το muusic video, είναι γυρισμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο και πρέπει να το δεις για να καταλάβεις το κόλλημά μας.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved