BTS: Το νέο ρεκόρ τους δεν έχει προηγούμενο

Η διαδικτυακή συναυλία τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Νόμιζες θα σε αφήναμε έτσι, χωρίς νέα από το μοναδικό K-Pop συγκρότημα; Οι BTS έκαναν ένα νέο ρεκόρ το οποίο φυσικά δεν έχει προηγούμενο. Το ARMY των BTS είναι τεράστιο και υπάρχουν φανατικοί θαυμαστές σε όλη τη γη. Η νέα λοιπόν διαδικτυακή τους συναυλία «έσπασε τα κοντέρ» και τα νούμερα που θα σου πούμε είναι εξωφρενικά.

Η διαδικτυακή συναυλία που πραγματοποιήθηκε είχε τίτλο «Map of the Soul ON:E» και ήταν η αμέσως επόμενη διαδικτυακή συναυλία τους μετά το «Bang Bang Con: The Live» που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου καθηλώνοντας 756.000 ανθρώπους από περισσότερες από 100 χώρες.



Αυτή τη φορά η συναυλία «Map of the Soul ON:E» πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο της Σεούλ και προβλήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου στη σελίδα των BTS στο KISWE. Ενώ η συναυλία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ζωντανά και να μεταδοθεί ταυτοχρόνως μέσω livestream, λόγω κορονοϊού πραγματοποιήθηκε εικονικά.

Ποιο είναι το ρεκόρ που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο; 993.000 θεατές από 191 χώρες παρακολούθησαν τη συναυλία και σίγουρα αυτό θα είναι ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved