4 boy bands που έχουν γράψει ιστορία και πρέπει να γνωρίσεις

Πριν τους BTS και τους Jonas Brothers υπήρξαν συγκροτήματα που πρέπει να μάθεις.

Υπάρχουν τόσα συγκροτήματα σήμερα που έχουν γοητεύσει παγκοσμίως το κοινό αλλά υπάρχουν κάποιες μπάντες που έχουν ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του χρόνου. Στο πέρας του χρόνου κάποια από τα συγκροτήματα έχουν γίνει πασίγνωστα και συγκεκριμένα μιλάμε για συγκροτήματα που αποτελούνται από... αγόρια.

Πολλά boy bands έχουν σκαρφαλώσει στα μουσικά charts και έχουν εκατομμύρια views στα music videos τους. Σου έχουμε λοιπόν τα 4 «μεγαλύτερα» συγκροτήματα που έχουν μείνει αξέχαστα και έχουν χαράξει τη δική τους ιστορία στο χρόνο και στη μουσική βιομηχανία.

The Beatls ή αλλιώς... Σκαθάρια.
Αν και σε πάμε πολύ πίσω στο χρόνο, ένα boy- band που σίγουρα πρέπει να μάθεις είναι οι Beatls. Θεωρούνται σίγουρα πρότυπα και έχουν εμπνεύσει τα boy bands των επόμενων δεκαετιών παγκοσμίως. Οι Beatls αναμφισβήτητα ήταν μουσικές ιδιοφυΐες! Η παρουσία τους έγινε έντονη περίπου την δεκαετία του '60 και μάλιστα έμεινε στο μυαλό όλων ως το πιο επαναστατικό ροκ συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής. Μετρούν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σίγουρα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι το ένα boy band με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παγκοσμίως εκτιμάται ότι έχουν πουλήσει περισσότερα από 600 εκατομμύρια αντίτυπα. Με 10 Βραβεία Grammy, 1 Βραβείο Όσκαρ για καλύτερη μουσική επένδυση και επανειλημμένες πρωτιές στα Βρετανικά charts είναι αναμφίβολα ένα από τα boy bands που έχουν χαράξει ιστορία.



NSYNC
Πολύ πιθανό να μη τους γνωρίζεις, αφού έκαναν το μεγάλο «μπαμ» το 1998 και έφυγαν από τα φώτα της δημοσιότητας το 2002. Όσο μικρή κι αν ήταν η μουσική τους πορεία κατάφεραν και κατέκτησαν την μουσική βιομηχανία. Ηχογράφησαν τρία albums και πούλησαν εκατομμύρια copies σε όλο τον κόσμο. Το πιο γνωστό τους κομμάτι είναι το «It's Gonna Be Me» το οποίο έγινε και No1 track στο Billboard Hot 100 το 2000.



Backstreet Boys ή αλλιώς BSB
Αν και... δημιουργήθηκαν το 1993 ακόμη και σήμερα ακούγονται τα τραγούδια τους. Ένα από τα πιο δραστήρια groups, έκαναν χαμό για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν «πατήσει» τα 40, παρ' όλα αυτά ακόμη τα μουσικά reuonions τους ενθουσιάζουν τους θαυμαστές. Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένα από τα πιο συζητημένα boy bans όλων των εποχών. Ο τρίτος δίσκος τους με τίτλο «Millenium» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναγνωρισιμότητά τους.



5 Secons Of Summer ή αλλιώς 5SOS
To Αυστραλιανό pop-rock συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2011. Ξεκίνησαν ως YouTubers δημοσιεύοντας διασκευές γνωστών tracks μέχρι το 2012. Μετά την συμμετοχή τους στην περιοδεία των One Direction «Take me Home Tour» η φήμη τους αυξήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα από τα κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει είναι το «She looks so perfect» του 2014 το οποίο εκτοξεύθηκε στα μουσικά charts σε Αυστραλία, Μεγάλη Βρετανία, Νέα Ζηλανδία και Ιρλανδία.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved