Stefania: Έτοιμη για Eurovision χωρίς όμως το «SUPERG!RL»

Άραγε ποιο θα είναι το νέο τραγούδι;

Αν ακόμη δεν έχεις ενημερωθεί για το ποιος πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού το 2021, τότε έχουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Το όνομα, σου είναι ήδη γνωστό από πέρσι και ναι, είναι το Teen Icon που έχεις αγαπήσει. Η Stefania πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα για δεύτερη φορά, μιας και η Eurovision το 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού. Το θέμα είναι όμως, θα πάμε με το τραγούδι που έχουμε μάθει ή μήπως όχι;

Αφορμή στάθηκε η παρουσία της Stefania στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και εκεί μάθαμε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Μέσα σε όσα ανέφερε το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε την αγάπη της για τον διαγωνισμό και αν μας ρωτάς, είναι το κορίτσι που θέλουμε να δούμε στο stage.

Είναι γεγονός ότι ήδη έχουμε μάθει τους στίχους του «SUPERG!RL» και η απορία μας είναι η εξής: θα πάμε άραγε με το ίδιο τραγούδι; Αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται έχουν σκεφτεί οι συντελεστές και υπάρχουν εκπλήξεις.

Όπως αναφέρει η Stefania, ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες προετοιμασίες και μάλιστα έχει μπει ήδη στο studio για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια. Ναι, καλά διάβασες. Νέα τραγούδια. Μέχρι στιγμής πρέπει να σου πούμε ότι είναι στα σκαριά δύο νέα τραγούδια. Αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει σαφές είναι το αν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2021 θα το επιλέξει η κριτική επιτροπή της ΕΡΤ, ή θα επιλεχθεί έπειτα από ψηφοφορία με televoting.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved