BLACKPINK: Πρέπει να δεις ASAP το... behind the scenes video που ανέβασαν

Τι άλλο θέλεις; Έχεις ολοκληρωμένο album, music video και όχι μόνο!

Τα κορίτσια δε σταματούν να μας εκπλήσσουν και αυτό είναι κάτι που σίγουρα λατρεύουμε σε εκείνες. Οι BLACKPINK είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα K-Pop συγκροτήματα και μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο τους almum.

Το album τους έχει τίτλο «The Album» και περιέχει οκτώ tracks. Φυσικά έχεις ήδη ακούσει μερικά από τα τραγούδια τους και κάποια από αυτά είναι το «How You Like That» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούνιο, αλλά και το «Ice Cream» μια συνεργασία με την Selena Gomez που λάτρεψες. Φυσικά και τα δύο γνώρισαν τεράστια επιτυχία με το πρώτο να κερδίζει το βραβείο για το Τραγούδι του Καλοκαιριού στα MTV Video Music Awards 2020, ενώ το δεύτερο έκανε ντεμπούτο στο Νο13 του Billboard Hot 100.

Παράλληλα με το «The Album» κυκλοφόρησε και το «Lovesick Girls» και φυσικά θα δεις ένα απολαυστικό music video που το συνοδεύει. Τα κορίτσια δε σταματούν πουθενά, έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν τη μουσική βιομηχανία και κάτι μας λέει ότι είναι ήδη πολύ κοντά σε αυτό.



Βέβαια δε μένουμε μόνο σε αυτό μιας και τα κορίτσια κυκλοφόρησαν και ένα behind the scenes video στο οποίο θα δεις τη φωτογράφιση που έκανα για χάρη του album τους, θα μάθεις όμως και τι ετοιμάζουν για τη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved