Shawn Mendes: Μόλις κυκλοφόρησε το «Wonder» και έχουμε αποκλειστικές photos

Τι θα έλεγες για μια περιήγηση στα γυρίσματα του νέου «Wonder»;

Ο Shawn Mendes, ο πολυαγαπημένος αλλά και ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του μόλις έκανε-για ακόμη μια φορά- αισθητή την παρουσία του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και, πίστεψέ μας, το νέο του τραγούδι δε συγκρίνεται με κανένα άλλο. Το νέο του track έχει τίτλο «Wonder» και πρόκειται για το πρώτο single του αναμενόμενου ομότιτλου album του. Μη βιάζεσαι, το album θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 4 του μηνός το οποίο έχει ηχογραφηθεί ένα χρόνο πριν. Αν κρίνουμε από το «Wonder» που μόλις ακούσαμε, το αποτέλεσμα σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.

Στα δικά μας όμως τώρα! Έχουμε να σου πούμε ότι όχι μόνο κυκλοφόρησε το νέο του track, αλλά συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό music video που θα σε αφήσει έκπληκτη. Φυσικά έχουμε φροντίσει για 'σένα και έχουμε εξασφαλίσει, χάρη στη δισκογραφική εταιρία Minos Emi/ A Universal Music Company, μοναδικό φωτογραφικό υλικό που θα δεις μόνο εδώ.

shawn mendes apokleistiko teenqueen 1

Αξίζει φυσικά να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο πολύ-πλατινένιος τραγουδιστής-στιχουργός Shawn αλλά και υποψήφιος με GRAMMY έχει επιμεληθεί το δημιούργημά του, μιας και έχει γράψει τους στίχους του «Wonder» παρέα με τους Scott Harris, Thomas Hull και Nate Mercereau.

shawn mendes apokleistiko teenqueen 1

Όσο για το music video, είναι σκηνοθεσίας του Matty Peacock και ετοιμάσου να δεις τον Shawn άκρως «προβληματισμένο», πάντα όμως γοητευτικό. Σε ένα «ταξίδι» αναζήτησης της πραγματικής αγάπης ο Shawn θα σε πάει σε κρυφά μονοπάτια που πρέπει να ανακαλύψεις μόνη σου. Άραγε θα βρει αυτό που ψάχνει;

shawn mendes apokleistiko teenqueen 2

Δες το music video του «Wonder» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved