Το #NoTimeToDie videoclip της Billie Eilish είναι επιτέλους εδώ

Ανέβηκε σήμερα στο Youtube και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η Billie Eilish είναι χωρίς αμφιβολία ένα κορίτσι-φαινόμενο. Τα τραγούδια της έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προβολών ενώ η ίδια σε ηλικία μόλις 18 ετών έχει πολλά σημαντικά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Το 2020 ήταν ξεκάθαρα η χρονιά της αφού κατάφερε να είναι η ερμηνεύτρια των τίτλων της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του James Bond, "Νο time to die". Η Billie μαζί με τον αδερφό της Φινέα, έγραψαν μια μπαλάντα διάρκειας 4 λεπτών που έχει αγαπηθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας, ξεπερνώντας τις 88 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Όπως η ίδια η Eilish δήλωσε πριν λίγους μήνες, το τραγούδι μιλά για την προδοσία και την απόγνωση.

Η Billie είναι η νεότερη καλλιτέχνης που γράφει και ηχογραφεί το τραγούδι των τίτλων για ταινία του διάσημου κατασκόπου 007 βαδίζοντας στα βήματα της Adele. Μετά από μήνες αναμονής, ανέβηκε το videoclip του τραγουδιού, το οποίο συγκέντρωσε ήδη 2 εκατομμύρια clicks σε λίγες μόνο ώρες.
Η Eilish εμφανίζεται σε ασπρόμαυρο φόντο φορώντας μια μαύρη μπλούζα και μαγεύει με την ερμηνεία της. Παράλληλα βλέπουμε διάφορες σκηνές της ταινίας που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας τον Νοέμβριο.

Ας μην σε κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία. Δες και μόνη σου το νέο videoclip της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved