MG: Ο αδερφός του Snik έβγαλε νέο music video και πρέπει να το δεις ASAP

Το ολοκαίνουριο του album, μόλις πήρε... thumps up από εμάς.

Ο αδερφός του Snik έχει βάλει στόχο να τον ξεπεράσει και για να λέμε την αλήθεια, είναι πολύ κοντά. Ο MG έχει κάνει την παρουσία του αισθητή στην τραπ μουσική σκηνή και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Σήμερα πάντως έχουμε λόγο να χαιρόμαστε γιατί μόλις είδαμε το ολοκαίνουριο music video του «Mind Games».

To «Mind Games» είναι το τραγούδι του ομότιτλου album που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και ναι, έκανε τεράστια επιτυχία. Όλα τα tracks του album ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts, όσο για το track «Superstar», τη συνεργασία με τον μεγάλο του αδερφό Snik, έγινε το Νο1. των YouTube Trends.

Πλέον ο MG κυκλοφόρησε το music video του «Mind Games» και όντως οι θαυμαστές έχουν ήδη τρελαθεί, άσε που έχει ήδη καταταχθεί στα Trends του YouTube.Το κομμάτι μπορεί να είναι ένα trap track αλλά πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα αυτοβιογραφικό κομμάτι και θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις όλες του τις σκέψεις.

Πρέπει επίσης να σου πούμε ότι είναι ένα κομμάτι με εξαιρετική μουσική επένδυση και όσο θα ακούς τον MG να ραπάρει, τόσο περισσότερο θα σου θυμίζει τον Snik.

Στίχοι:
Όσα με απασχολούν γράφω
Πέρασαν χρόνια για να με μάθω
Έκανα τόσα για λάθος άτομα και εκείνοι με πούλησαν
Τότε καλά να πάθω

Δες το music video του «Mind Games» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved