Billie Eilish: Μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη ζωή της με ένα μόνο «κλικ»

Εσύ αλήθεια δεν είσαι περίεργη να τα μάθεις όλα;

Τέρμα τα ψέματα, όλη η αλήθεια για τη ζωή της Billie Eilish θα είναι σύντομα διαθέσιμη και θα μπορείς να μάθεις κάθε καλά κρυμμένο μυστικό της. Πόσο δελεαστικό ακούγεται αυτό; Η αλήθεια είναι ότι ναι, εξάπτει την περιέργειά μας όλο αυτό το σενάριο, πόσο μάλλον μετά την ανακοίνωση της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Η Billie ετοιμάζει μια από τις καλύτερες εκπλήξεις για τους φανατικούς θαυμαστές της και μάλιστα η ημερομηνία της «αποκάλυψης» δε θα αργήσει να έρθει. Ένα ντοκιμαντέρ σκοπεύει να ρίξει φως στη ζωή της αγαπημένης σου Billie και ο τίτλος του θα είναι «Billie Eilish: The World's A Little Blurry».

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια στα social media και το teaser του ντοκιμαντέρ είναι το κάτι άλλο. Τι θα δούμε στις οθόνες μας; Φυσικά τη ζωή της Billie μετά την τεράστια επιτυχία αλλά και αναγνωρισιμότητα που έφερε το album «We All Fall Asleep, Where Do We Go». Φυσικά θα έχουμε εικόνα, τόσο από τα παρασκήνια των όσων συνέβησαν στην τελετή απονομής βραβείων Grammy, όσο και από την απολαυστική εμφάνισή της τη βραδιά των Όσκαρ. Σίγουρα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα το απόλυτο icon σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι πολλές από τις απορίες μας για τη ζωή της θα βρουν επιτέλους απαντήσεις.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο διάσημος και βραβευμένος R. J. Cutler και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής το «Billie Eilish: The World's A Little Blurry» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και στην πλατφόρμα του Apple Tv+ το 2021 και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο.

Δες το teaser που ανέβασε η Billie Eilish εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved