Το νέο βιντεοκλιπ του Bieber έκανε όλους τους fans να δακρύσουν κυριολεκτικά

Ξεπέρασε τις 32 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 6 ημέρες.

Πριν λίγες ώρες ο Justin Bieber πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα 3λεπτο βίντεο με τις αντιδράσεις των fans στο νέο του μουσικό κλιπ. Εκεί βλέπουμε αγόρια και κορίτσια από όλο τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι ή να ξεσπούν σε κλάματα, αποδεικνύοντας πόσο τους άγγιξε η ιστορία πίσω από το κλιπ. Ο Justin όπως ήταν απολύτως λογικό φρόντισε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους fans για την αγάπη που έδειξαν στο νέο του κομμάτι.

Εδώ και μια εβδομάδα ανέβηκε στο Youtube το πολυαναμενόμενο νέο βιντεοκλίπ του Justin Bieber για το τραγούδι Holy. Πρόκειται για μια συνεργασία με τον καλλιτέχνη Chance the Rapper η οποία έσκασε εντελώς ξαφνικά στα αυτιά και τα μάτια μας, εκπλήσσοντάς μας θετικά.

Οι δύο καλλιτέχνες στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους μας αλλά αυτό που πραγματικά έκανε αίσθηση και άγγιξε τους πάντες είναι το άκρως συγκινητικό βιντεοκλίπ, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα music video του Justin.

Στο 5λεπτο βίντεο οι τραγουδιστές τονίζουν ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα, τη σημαντικότητα της προσφοράς, ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε. Η ιστορία όπως φάνηκε λύγισε τους πάντες, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 32 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 6 ημέρες.

https://www.instagram.com/tv/CFfjfw1Hu6T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved