Δε θα το πιστεύεις! Ο Maluma... αλλάζει καριέρα

Πόσες χαρές να αντέξουμε; 

Ο Maluma είναι ο αγαπημένος μας Κολομβιανός καλλιτέχνης που-μεταξύ μας- έχει τρελάνει πολλά κορίτσια εκεί έξω, μαζί και εμάς. Μετρά τεράστιες επιτυχίες και τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί, αυτή τη φορά όμως ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό και η νέα του συνεργασία θα είναι με μια από τις καλύτερες φωνές της μουσικής βιομηχανίας, που λατρεύεις εξίσου πολύ.

Η νέα συνεργασία ήρθε πιο σύντομα από όσο περιμέναμε και ναι, μιλάμε για ένα ντουέτο με την JLo. Η ανακοίνωση φυσικά ήρθε από την ίδια μέσα από τα social media. Όχι μόνο ένα, αλλά δύο τραγούδια είναι έτοιμα και οι τίτλοι είναι «Pa' Ti» και «Lonely».

https://www.instagram.com/p/CFZjLIEJREd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί με την ανακοίνωση της Jennifer Lopez είδαμε και ένα απόσπασμα από το music video που θα κυκλοφορήσουν με την δισκογραφική τους συνεργασία, μάλιστα τα τραγούδια έχουν κοινό music video.



Τα τραγούδια μόλις κυκλοφόρησαν και έχουμε ακόμη ένα νέο που θα σε ενθουσιάσει. Οι δυο τους θα είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο στην ταινία «Marry Me» που θα κυκλοφορήσει την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2021.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved