Η Ariana Grande μόλις έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη και οι fans τρελάθηκαν

Αυτή ναι, είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη της χρονιάς.

Η αγαπημένη σου Ariana Grande έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη που όλοι οι θαυμαστές της περίμεναν πώς και πώς. Το κορίτσι της pop μουσικής βιομηχανίας έχει στις πλάτες της πολλές επιτυχίες και ακόμη όπως φαίνεται δε μας έχει δείξει τίποτα, μιας και όπως όλα δείχνουν η Ari δουλεύει για ένα νέο κομμάτι και έχουμε αποδείξεις.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, το κορίτσι συνεργάστηκε με τον Justin Bieber σε ένα επικό τραγούδι. Το «Stuck With U» κέρδισε τις εντυπώσεις και κατατάχθηκε στις πρώτες θέσεις των charts, εκείνο όμως που έχει μείνει για τα καλά χαραγμένο στο μυαλό μας, έχει μπει σε playlists αλλά έχει κερδίσει και τα καλύτερα λόγια είναι το «Rain On Me» με την Lady Gaga.

Οι συνεργασίες της έχουν διαπρέψει και η Ariana Grande ξέρει πάντα πώς να κάνει επιτυχία. Αυτή τη φορά ετοιμάζει κάτι πολλά υποσχόμενο και μόλις αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια. Στο προσωπικό της προφίλ στο instagrm ανέβασε αυτό που όλοι οι θαυμαστές της ανυπομονούσαν να δουν. Κάτι ετοιμάζει η Ari και ναι πρόκειται για νέο κομμάτι.

https://www.instagram.com/p/CFI4eM2l3Nu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες για το ύφος του νέου της track πάντως νωρίτερα μέσα στη χρονιά σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Zane Lowe αποκάλυψε ότι έχει εμμονή με την Doja Cat και ότι πρόκειται να συνεργαστούν. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το μουσικό στιγμιότυπο δεν είναι από το τραγούδι της με την Doja Cat, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε για νεότερα. Πάντως να ξέρεις ότι στο νέο album της Ari θα υπάρχουν πολλά αγαπημένα σου ονόματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved