Salem Ilese: Το 21χρονο κορίτσι έγινε viral και θα το λατρέψεις

Έχει καταπληκτική φωνή, είναι και κουκλάρα!

Το κορίτσι «θαύμα» της νέας γενιάς ακούει στο όνομα Salem Ilese και πρόκειται να γίνει η νέα σου αγαπημένη καλλιτέχνιδα. Είναι μόλις 21 χρονών και έχει ήδη γεμίσει το λογαριασμό της στο YouTube με τραγούδια της αλλά και διασκευές. Μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία η Salem ξεκίνησε τα βήματά της στη μουσική αλλά τώρα ήρθε η ώρα για την αναγνώρισή της.



Ένα από τα κομμάτια που έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες τόσο του Tik- Tok, όσο και του Spotify είναι το «Mad At Disney» και μάντεψε ποια καλλιτέχνιδα έχει τα εύσημα για αυτό το κομμάτι. Το τραγούδι της Salem έχει γίνει viral στις δύο πλατφόρμες που προαναφέραμε και τα streams ιδίως στο Spotify ολοένα και αυξάνονται.



Το single «Mad At Disney» μετρά ήδη εκατομμύρια videos στο Tik- Tok και μάλιστα έχει μπει στην πρώτη θέση του Viral Charts στο Spotify παγκοσμίως. Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται στην ίδια λίστα στην έκτη θέση με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χτυπήματα.

Αξίζει να σου πούμε ότι η Salem ανέβασε το πρώτο της single στο Spotify το 2018 με τίτλο «Awake». Οι γονείς της την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα και η πρώτη- πρώτη της προσπάθεια να ηχογραφήσει ήταν σε ηλικία 4ων χρονών.

Δες στη gallery το πανέμορφο κορίτσι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved