Τι δουλειά έχει η Miley Cyrus με την Dua Lipa;

Τι λες να ετοιμάζουν τα δύο κορίτσια;

Το comeback της Miley Cyrus είναι γεγονός και δε σταματά να μας εντυπωσιάζει. Ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της album αλλά αυτό δεν είναι νέο. Η συνεργασίες της αρχίζουν να μας εκπλήσσουν, οι ερμηνείες της το ίδιο και τα ευχάριστα είναι πολλά. Πέραν όλων των παραπάνω όμως έχουμε ένα νέο που ίσως και να σε προβληματίσει.

Συγκεκριμένα η Miley φαίνεται ότι προτιμά της παρέα της εξίσου επιτυχημένης και αγαπημένης καλλιτέχνιδας και αυτή δεν είναι άλλη από την Dua Lipa. Τι λες να ετοιμάζουν; Θα μάθεις αμέσως αλλά για να διατηρηθεί έστω για λίγο το μυστήριο, να σου πούμε ότι τα κορίτσια ξεκίνησαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

https://www.instagram.com/p/CDhBVuXJ95e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λες να μιλάμε για κάποιο μουσικό reunion, για μια καλή παρέα ή μήπως ετοιμάζουν κάτι... πολλά υποσχόμενο; Ε λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Miley μίλησε για αυτή την «μάζωξη» και έχουμε τις απαντήσεις. Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Edge» η Miley αποκάλυψε ότι ετοιμάζει την κυκλοφορία του album της-όπως ήδη γνωρίζαμε- και μέσα σε αυτό το album υπάρχουν σπουδαία ονόματα όπως η Dua Lipa και ο Billy Idol.

Αν και δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας όπως είπε και η Miley έχει βάλει στόχο το νέο της album να παρουσιάζεται στα φεστιβάλ μουσικής. Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε ανυπόμονα το κομμάτι τους!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved