Το νέο EP του FY «έσκασε» και δε φαντάζεσαι με ποιον συνεργάστηκε για αυτό

Ό,τι πιο «fresh» έχεις ακούσει.

Πόσο καιρό περίμενες για αυτό το EP; O FY ξέρει πάντα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το «μπαμ» και αυτή η στιγμή ήταν τώρα. Με νέο αέρα, φρέσκια διάθεση και με μια εκρηκτική συνεργασία ο FY επέστρεψε με το EP «Trapnest 2015» και αν δε το έμαθες αποτελείται από 7 μοναδικά κομμάτια.

Όχι μόνο ένα, ούτε δύο, αλλά επτά tracks βρίσκονται στο ολοκαίνουριο EP «Trapnest 2015» και μέσα σε αυτό θα βρεις το όνομα του τράπερ που συνεργάστηκε για να φτιάξει αυτά τα μοναδικά κομμάτια.

Ο Lil Barty είναι το πρόσωπο κλειδί πίσω από αυτή τη συνεργασία και ναι, όπως λέει κι ο λαός, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα δύο αγόρια να συνεργάζονται, άλλωστε η χημεία τους είναι φοβερή.

Ο τίτλος του EP δεν είναι τυχαίος, μιας και αναφέρεται στα πρώτα τους κοινά μουσικά βήματα. Κοιτάζοντας πλέον από την κορυφή το παρελθόν τους βάζουν τα γυαλιά σε όσους δεν πίστεψαν στο ταλέντο τους. Οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν με το νέο EP τους να αναστατώσουν τα νερά της τραπ μουσικής και δυστυχώς για τους haters η επιτυχία τους δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

«Τrapnest 2015» tracklist:

1Terma Swang
2. Mou Areso M’ Agapo
3. Flossy
4. Paralia
5. Pos
6. One Night Stand
7. Lay Low



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved