O αδερφός της Billie Eilish σου έχει ετοιμάσει μια super έκπληξη

Ο Finneas O'Connell έκανε πάλι το θαύμα του.

Η αλήθεια είναι ότι στο προσκήνιο των μουσικών επιτυχιών βρίσκεται η Billie Eilish αλλά πίσω από εκείνη και τα hits της κρύβεται ο αδερφός της Finnes που χωρίς αυτόν δε θα είχε κάνει τίποτα. Τα αδέρφια είναι πραγματικά ένα μουσικό θαύμα και κάθε τους κομμάτι γίνεται ASAP επιτυχία. Αυτή τη φορά ο Finneas κυκλοφόρησε το single του «What They'll Say About You» και ναι, είναι το κομμάτι που είχες ανάγκη να ακούσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά ο Finneas βγάζει μια μεγάλη επιτυχία και να μας θυμηθείς, σε λίγο καιρό το όνομά του θα ακούγεται παντού. Ενώ η πανδημία του κορονοϊού έφερε πλήγμα σε κάθε μουσική δραστηριότητα και όχι μόνο, τόσο ο Finneas, όσο και η αδερφή του δούλεψαν και κυκλοφόρησαν τα νέα τους τραγούδια με σκοπό φυσικά να σταθούν σε όλους όσους το έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σκοπός του «What They'll Say About You» είναι να δώσει κουράγιο σε όλους εκείνους που έχασαν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε αγγίξει στο πρώτο κιόλας άκουσμα. Το music video είναι δουλειά του Sam Bennett και σύμφωνα με το ξένο site Spin ήταν έτοιμο στο πρώτο κιόλας take.

Το νέο track του Finneas είναι ένα αρκετά συναισθηματικό τραγούδι, απλό, με οικείου ήχους, άλλωστε η φωνή του Finnea είναι μαγική και χαρακτηριστική. Η νέα του μπαλάντα είναι το τραγούδι που είχες ανάγκη να ακούσεις και σίγουρα έχουμε πολλά να περιμένουμε ακόμα.

Άκουσε το «What They'll Say About You» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved