To boyband «CNCO» έκανε το μεγάλο comeback που όλοι περιμέναμε

Η μεγάλη επιστροφή έγινε και δε θέλουμε τίποτα περισσότερο.

Τα αγόρια των «CNCO» έκαναν τη μεγάλη επιστροφή τους να φαίνεται με δώρο για όλους τους θαυμαστές, μιας και μετά από μερικό χρονικό διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα είναι εδώ και μάλιστα με νέα κυκλοφορία. Τι κι αν έχει προηγηθεί καραντίνα, οι «CNCO» δεν αδρανοποιήθηκαν, αντιθέτως δούλεψαν σκληρά και ανταμείφθηκαν για αυτό.

Κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας σε Καραντίνα στα φετινά MTV Video Music Awards χάρη στη συμμετοχή τους στο «MTV Unplugged at Home», επίσης κέρδισαν το βραβείο του Καλύτερου Γκρουπ, αλλά και Καλύτερης Χορογραφίας χάρη στο music video του «Honey Boo».

Όσο για το νέο τους single «Beso»; Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το κομμάτι έφτασε στην κορυφή του chart «Latin Songs» στο Apple Music και κατέκτησε Παγκοσμίως την 7η θέση των Trends του YouTube. Το νέο τους track πάντως είναι σίγουρα το κομμάτι που ήθελες να ακούσεις από τους «CNCO».

Έχουν ήδη εντυπωσιάσει το κοινό του Spotify μιας και βρίσκονται στη λίστα του «New Music Friday» σε ΗΠΑ και πολλές ακόμη χώρες καθώς και στις playlists «Latin Favor» και «Latin Pop Hits».

Άκουσε το «Beso» εδώ και, πρόσεχε γιατί θα κολλήσεις!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved