She nailed it! Η Miley Cyrus είπε το «My Future» καλύτερα κι από την Billie

Πραγματικά, είναι ένα από τα καλύτερα cover όλων των εποχών!

Η Miley Cyrus έχει κάνει την πιο ηχηρή επιστροφή στη μουσική της καριέρα και πλέον δε σταματά πουθενά. Το πρόσφατο νέο της κομμάτι «Midnight Sky» κέρδισε τις εντυπώσεις και έγινε Νο1 επιλογή σχεδόν σε ολόκληρη την πλατφόρμα του Spotify. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα MTV VMAs έχει κάνει ήδη το γύρω του κόσμου, ωστόσο υπάρχει άλλη μια εμφάνισή της η οποία θα συζητηθεί.

Η τραγουδίστρια, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της δείχνει να στέκεται στα πόδια της και να αφοσιώνεται απόλυτα στη μουσική της. Αν μας ρωτάς... πολύ καλά κάνει, το θέμα μας όμως αυτή τη φορά αφορά το απίστευτο cover που έκανε και δεν είναι άλλο από το «My Future» της Billie Eilish.

To πρόσφατης κυκλοφορίας «My Future» έχει επίσης αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Είναι ένα αρκετά συναισθηματικό, ρομαντικό, αλλά και γκρουβάτο κομμάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από την Billie, όχι ότι δε μας άρεσε, αντιθέτως!Σκέψου τώρα την Miley να τραγουδά Billie...

Πριν ακόμη κανείς ακούσει τη διασκευή, η πρώτη σκέψη ενδεχομένως να είναι ότι μιλάμε για μια αποτυχημένη απόπειρα ερμηνείας ωστόσο είναι μια από τις καλύτερες διασκευές που έχουμε ακούσει ποτέ. Η Miley έκανε δικό της το κομμάτι, του έδωσε διαφορετική πνοή και σίγουρα θα μπορούσε να έχει γραφτεί για εκείνη. Το cover του «My Future» της Billie έγινε από την Miley κατά τη διάρκεια του Live Lounge στο BBC Radio1.

Άκουσε εδώ την διασκευή του «My Future»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved