Η Katy Perry έχει έτοιμο το νέο της album και μόλις «πρόδωσε» δύο τραγούδια

Μας άφησε να ακούσουμε δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια και της είμαστε ευγνώμων.

Τα ευχάριστα νέα δε σταματούν ποτέ! Η Katy Perry, αν και περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Orlando Bloom, δεν αφήνει στην άκρη τις μουσικές της ανησυχίες. Η καλλιτέχνιδα έχει έτοιμο το νέο της album και όχι μόνο ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά ακούσαμε και δύο από τα κομμάτια που θα περιέχει το album «Smile».

H Katy, γεμάτη ενθουσιασμό ήθελε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα ευχάριστα νέα και όχι μόνο έκανε την ανάλογη αποκάλυψη, αλλά τρέλανε τους fans με τα τερτίπια της. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής της διαδικτυακής σειράς «Smile Sunday» η τραγουδίστρια έκανε κάτι απρόσμενο που ξετρέλανε τους θαυμαστές της και ναι, τους άφησε να ρίξουν κλεφτές ματιές σε δύο από τα τραγούδια της. Συγκεκριμένα τα δύο τραγούδια που αποκάλυψε η Katy ήταν το «Cry About It Later» και το «Teary Eyes».

Και τα δύο κομμάτια έχουν μια κρυφή γοητεία και σίγουρα η νέα δισκογραφική της δουλειά θα είναι μια από τις καλύτερες. Έτσι, μετά από αυτή την απρόσμενη αποκάλυψη,έστω και αποσπασματικά, έχουμε να περιμένουμε κάτι μέχρι το τέλος του Αυγούστου από την τραγουδίστρια.

Εκείνο που πραγματικά πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η τραγουδίστρια αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο album «Smile» ελάχιστες ημέρες πριν φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου, μέχρι τότε όμως μπορείς να δεις το music video του «Smile» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved