O Snik ήρθε για να μείνει και το «ETSI» μόλις «έσκασε»

Και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου ποιο γνωστό μοντέλο συμμετέχει στο music video.

Ακόμα μια τρελή επιτυχία έρχεται να αναστατώσει τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και τους τρελά κολλημένους με τον Snik. Για ακόμη μια φορά ο Snik κάνει πανικό με τη νέα του κυκλοφορία και δεν ξέρουμε ποιο από τα κομμάτια του να ξεχωρίσουμε.

Το νέο του track έχει τίτλο «ETSI» και... έτσι οι επιτυχίες για τον Νο1 trap καλλιτέχνη δε σταματούν πουθενά. Έπειτα από το «Bosses» με τον Light και τον Mad Clip, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, καθώς ο Snik ξέσπασε που το κομμάτι τους δεν μπήκε στα trends του YouTube. Πέρασαν, όμως, οι μέρες και τώρα με το νέο του κομμάτι έχει σαρώσει τις τάσεις.

Το ολοκαίνουριο κομμάτι του Snik κυκλοφορεί με το music video που του αρμόζει και, όχι μόνο αυτό, αλλά θα δεις ένα πρόσωπο το οποίο σίγουρα δε θα το περιμένεις. Το «ETSI» είναι ένα track άκρως καλοκαιρινό και το music video είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του Γιάννη Παπαδάκου.

Γεμάτο ερωτισμό-όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Snik- το νέο του κομμάτι μας συστήνει τη sexy νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, ως «κόλλημα» του Snik για χάρη της νέας επιτυχίας «ETSI». To νέο του track βρίσκεται ήδη στη Νο1 θέση των Trend του YouTube.

Δες το music video του «ETSI» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved