Δε φαντάζεσαι ποιο είναι το κρυφό μήνυμα του «My Future» της Billie Eilish

Η Billie Eilish έχει φέρει την επανάσταση με την νέα της κυκλοφορία «My Future».

Παρά τα σκοτεινά και καταθλιπτικά vibes που βγάζει προς τα έξω το τραγούδι αλλά και το music video που συνοδεύει το «My Future», ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το πραγματικό μήνυμα που θέλει να περάσει η Billie Eilish. Η Billie αγαπά τον εαυτό της και αυτό σίγουρα είναι κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε. Αυτό θέλει σίγουρα να κάνεις και εσύ. Οι στίχοι του «My Future» μιλούν για την ίδια την Billie και πραγματεύονται σίγουρα την αγάπη για τον εαυτό της.

To «My Future» γίνεται αισιόδοξο παρ' όλα αυτά οι στίχοι μιλούν για τις προσδοκίες της κοινωνίας προς τα άτομα που δε βρίσκονται σε κάποια σχέση. Και οι στίχοι συνεχίζουν στο ίδιο μήκος κύματος «ξέρω υποτίθεται ότι είμαι μόνη τώρα, ξέρω, υποτίθεται ότι θα είμαι δυστυχισμένη αν είμαι μόνη μου.» Στη συνέχεια όμως η Billie φέρνει ανάποδα όλα όσα έχει προηγουμένως πει και μιλά ξεκάθαρα. Δεν τη νοιάζει πώς οι υπόλοιποι θεωρούν ότι πρέπει να νιώθει και φροντίζει να γίνεται κατανοητή.

Με τον τελευταίο στίχο του τραγουδιού «Θα σας δω σε δύο χρόνια» θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι ανοιχτή σε συναισθήματα αγάπης αργότερα στη ζωή της, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που είναι πιο σημαντικό για εκείνη είναι το να αγαπά τον εαυτό της.

Η ίδια η Billie είχε αποκαλύψει ότι το τραγούδι έγραψε εκείνη με τον αδερφό της κατά τη διάρκεια του lockdown και όπως αναφέρεται και στο seventeen .com η καλλιτέχνιδα είπε: «Είναι ένα τραγούδι που είναι πραγματικά, πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο για 'μένα. Όταν γράψαμε αυτό το τραγούδι, ήταν αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου, ήμουν αισιόδοξη και είχα μια τρελή σκέψη για να γίνω καλύτερη. Ελπίζω όλοι να βρείτε κάποιο νόημα για τον εαυτό σας.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved