Η Demi Lovato έρχεται με την πιο τρελή συνεργασία όλων των εποχών

Αυτό θα είναι το καλύτερο remix και ναι, η Dua Lipa θα βάλει το χεράκι της.

Η αγαπημένη Demi Lovato μοιάζει να έχει την έμπνευση που χρειάζεται για να δημιουργήσει τις επόμενες μουσικές επιτυχίες της. Σίγουρα η ψυχολογία της παίζει καθοριστικό ρόλο στις νέες της δημιουργίες και ναι, αυτή τη περίοδο η τραγουδίστρια είναι πιο δημιουργική και αισιόδοξη από ποτέ. Αφού αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον Max, γιατί να μην κάνει και το επόμενο βήμα στα μουσικά μονοπάτια; Έτσι, η Demi ετοιμάζει την πιο hot συνεργασία του καλοκαιριού και από εμάς είναι ΝΑΙ.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας ήρθε από τα social media και συγκεκριμένα από την καλλιτέχνιδα που πρόκειται να συνεργαστεί με την Demi για την δημιουργία του καλύτερου remix όλων των εποχών.

Το κομμάτι «Lonely Hearts» της JOJO θα αποκτήσει μια νέα εκδοχή, αυτή της Demi Lovato και ναι, θα είναι το remix που ήθελες να ακούσεις. Το τραγούδι αποτελεί κομμάτι του album της JOJO «Good To Know» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.



Την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το remix του «Lonely Hearts» θα κυκλοφορήσει και η Deluxe εκδοχή του album «Good To Know». Το νέο remix θα είναι κομμάτι της deluxe έκδοσης του «Good To Know» όπως και μια σειρά από ολοκαίνουρια tracks. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί στις 28 Αυγούστου που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα παραπάνω η ημέρα θα είναι μεγάλη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved