O iLLEOo κάνει επικό comeback με το νέο «MMM NANA»

Ναι, είναι το track που ψάχναμε καιρό τώρα.

Όταν σου λέμε ότι η trap μουσική έχει ανθίσει, κάτι ξέρουμε! Τα αστέρια της trap μουσικής έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ και η τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν είναι αναπόφευκτη. Ένας καλλιτέχνης από αυτούς είναι και ο iLLEOo, ο οποίος όχι μόνο ραπάρει με το δικό του ξεχωριστό και μαγικό τρόπο, αλλά έχει ταλέντο στην δημιουργία επιτυχιών. Αν και μας άφησε σε αναμονή, έκανε το μεγάλο comeback και μόλις «έσκασε» το νέο του κομμάτι.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της trap μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο, τα κομμάτια του έχουν γίνει Νο1 επιτυχίες στα Trends του YouTube, αλλά και στα charts του Spotify. Πιο πρόσφατες επιτυχίες του που λατρέψαμε; Το «TANA», το «So Fresh», η συνεργασία του με τον Dj Stephan και τον Mad Clip στο «Cruel Summer» αλλά και το «Who U» με τον MG.

Αυτή τη φορά το νέο του track έχει τίτλο «MMM NANA» και είναι το νέο hit του καλοκαιριού. Παραγωγής NIGHTGRIND, το κομμάτι του είναι ακριβώς αυτό που ήθελες να ακούσεις από τον iLLEOo. Το Official Audio έχει ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube και αναμένουμε να το δούμε σύντομα στην πεντάδα των YouTube Trends.

Στίχοι:
Εγώ βλέπω το σήμερα
Δεν τα'χω όλα σίγουρα
Τα μάτια σου μου λένε ψέματα
Είναι επικίνδυνα
Θα σε κλείσω σπίτι κανένας να μη σε βρει
Η σχέση μας θα μείνει από τον κόσμο κρυφή
Μαζι σου έχω απωθημένο, απωθημένο
Δεν έχουμε μέλλον μου λες κι όμως περιμένω
Απωθημένο, απωθημένο
Δεν έχουμε μέρος λες κι όμως ξέρεις που μένω;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved