Κανένας δε γελάει με το νέο τραγούδι «Who’s Laughing Now?» της Ava Max

Το album που ετοιμάζει θα είναι «φωτιά».

Η Αva Max είναι εκείνη η καλλιτέχνιδα που λατρέψαμε χάρη στην ξεχωριστή της χροιά και το εκκεντρικό της στιλ. Κάθε τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει και κάθε συνεργασία που έχει πραγματοποιήσει αποτελεί διαμάντι για την μουσική βιομηχανία. Αυτή τη φορά έρχεται με ένα νέο track που όμοιό του δεν έχει ακούσει ξανά.

Με τίτλο «Who’s Laughing Now?» το νέο της κομμάτι είναι τρανή απόδειξη ότι όσοι haters ήθελαν την Ava Max να μένει στάσιμη θα απογοητευθούν. Κανένας δε γελάει πλέον, αντιθέτως όλοι παρασύρονται από το ρυθμό του νέου track και σε αυτό βοηθά σίγουρα το music video που συνοδεύει το «Who’s Laughing Now?»

Τα ευχάριστα όμως δε σταματούν εδώ, αφού η Ava Max, έχει βάλει στόχο να μας τρελάνει και να μας προσφέρει τα απόλυτα μουσικά ταξίδια μέσα από το νέο album που ετοιμάζει. Πόσο δυναμισμό να αντέξουμε πια Ava; Έπειτα από το «Sweet But Psycho», αλλά και τη συνεργασία της με τον Alan Walker στο «Alone» αυτό το κορίτσι ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά.

https://www.instagram.com/p/CDPLQNSFq71/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νέο της album θα έχει τίτλο «Heaven & Hell» και θα είναι χωρισμένο σε δύο κεφάλαια. Το πρώτο θα είναι αυτό του «Heaven» και το δεύτερο αυτό του «Hell». Σε κάθε μέρος θα δούμε αντίστοιχα την ευαίσθητη αλλά και δυναμική πλευρά της Ava Max. Θα κυκλοφορήσει 18 Σεπτεμβρίου και θα αποτελείται συνολικά από 15 κομμάτια. Μέσα σε αυτά θα συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις ήδη επιτυχημένες κυκλοφορίες της.

Άκουσε εδώ το «Who’s Laughing Now» του «SIDE B: Hell» από το album «Heaven & Hell»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved