Αντέχεις να δεις το «Bosses» των Snik, Mad Clip και Light;

Το music video του «Bosses» μόλις κυκλοφόρησε.

Για ακόμη μια φορά τα αγόρια της trap ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έρχονται να αποδείξουν ότι είναι εδώ, έχουν κατακτήσει την αγάπη του κοινού και όχι μόνο. Τα μεγαλύτερα ονόματα της trap συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μεθυστικό.

Ο Snik, ο Νο1 trap καλλιτέχνης, έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν τον εμποδίζει τίποτα και κανένας μέχρι να φτάσει στο όραμά του. Έτσι έγινε και με το album του «Top Boy», αφού έπειτα από εβδομάδες κυκλοφορίας του, ακόμη σαρώνει τα charts και τα νούμερα που έχει «χτυπήσει» σπάνε τα ρεκόρ. Τώρα, έρχεται με ακόμη μια επιτυχία να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας και να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Η νέα του συνεργασία είναι το «Bosses» και μιλάμε φυσικά για ένα track που έχει, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μεγάλα ονόματα να το συνοδεύουν. Ο Mad Clip και ο Light είναι τα δύο αστέρια της trap που απογειώνουν το κομμάτι μαζί με τον Snik και μόλις κυκλοφόρησε το music video που περίμενες.

Τα αγόρια είχαν κάνει γνωστό στον κόσμο των social media ότι ετοιμάζουν την πιο hot συνεργασία του φετινού καλοκαιριού. Τώρα το music video του «Bosses» μόλις κυκλοφόρησε και ήρθε για να δείξει ποια είναι τα «αφεντικά» των YouTube Trends.

Δες το music video του «Bosses» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved