Ήρθε το «My Future» της Billie Eilish και δε θα την αναγνωρίζεις

Ό,τι τραγούδι κι αν κυκλοφορήσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψουμε.

Έχει το χάρισμα, είναι ταλαντούχα και δε σκοπεύει να αφήσει τίποτα και κανέναν να της χαλάσει τα σχέδια. Με κάθε της νέα κυκλοφορία, η Billie καταφέρνει να μας γοητεύει και να μας προσφέρει μια ποικιλία μουσικών ερεθισμάτων που μόνο εκείνη μπορεί να το κάνει τόσο επιτυχημένα.

Όπως την έχουμε συνηθίσει, με την ιδιαίτερη χροιά της, ρομαντική και αισθησιακή-πάντα όμως δυναμική- η Billie Eilish έφερε το νέο της κομμάτι που τόσο περιμέναμε και δε θα σου θυμίσει σε τίποτα κάτι που ήδη έχεις ακούσει. Το «My Future» είναι η έκπληξη που περίμενες να σου κάνει η καλλιτέχνιδα και εδώ που τα λέμε, την άξιζες έπειτα από αυτή την αναμονή, αφού αποτελεί το τρίτο single πουκυκλοφορεί έπειτα από το ολοκληρωμένο album «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?».

Το κομμάτι το έγραψε η ίδια με τον πιστό συνεργάτη και αδερφό της Finneas κατά τη διάρκεια του lockdown.Το τραγούδι ξεκινά με ήπιους χαλαρούς τόνους και με τη φωνή της Billie να ακολουθεί τις ονειρεμένες μελωδίες του «My Future», παρ' όλα αυτά εκεί που δε το περιμένεις το tempo αλλάζει και μπαίνει στο παιχνίδι ένα beat που θα σε εκστασιάσει.

Το «My Future» συνοδεύεται από ένα αρκετά χαριτωμένο music video στο οποίο θα δεις την Billie Eilish και δε θα την αναγνωρίζεις. Μελαγχολική, αλλά με μια κρυφή γοητεία, η Billie στην animated μορφή της θυμίζει μια σύγχρονη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.

Δες το music video του «My Future» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved