Το music video του «YALA» είναι ό,τι πιο sexy θα δεις σήμερα

Είναι το music video που ήθελες να δεις για να φτιάξεις διάθεση.

Η διεθνής συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar απέκτησε πλέον το music video που θέλεις να δεις.

Το dance-ethnic με rnb στοιχεία «Yala» έχει ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Παγκοσμίως και έχει μπει σε λίστες του Spotify όπως στις: New Music Friday σε Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία και άλλες χώρες αλλά και στις: «Summer Hits», «Pop Up», «Letni Power» και πολλές άλλες.

Το hit single «Yala» μετρά μέχρι και σήμερα περισσότερα από 1.200.000 Spotify streams, ενώ το music video έχει ξεπεράσει κάθε σενάριο της φαντασίας μας με την Tamta και τον Stephan Legar να δίνουν εικόνα στο πιο εκρηκτικό single του καλοκαιριού.

Οι δύο καλλιτέχνες πρωταγωνιστούν σε ένα super classy music video που εντυπωσιάζει και αυτό που θα σε γοητεύσει είναι τα μοναδικά πλάνα αλλά και οι εναλλαγές των σκηνών.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα αλλά και το Ισραήλ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Λευτέρη Ραμπαζή από μέρους της Tamta και Doron Sery από μέρους τους Stephane Legar.

Δες το music video του «Yala» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved