Κι όμως τα πιο γνωστά τραγούδια της Ariana Grande είναι για τον πρώην της

Οι στίχοι το λένε ξεκάθαρα και τώρα όλα βγάζουν νόημα.

Η ιστορία των Mac Miller και Ariana Grande- αν και κατέληξε άδοξα- ήταν μια ιστορία αγάπης που θα μείνει αξέχαστη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν έπειτα από μια μουσική τους συνεργασία στην αρχές της καριέρας της Ariana και παρέμειναν φίλοι για καιρό. Όταν επανασυνδέθηκαν το 2016, δούλεψαν ξανά μαζί και τότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Αν και χώρισαν νωρίτερα από το 2018, ο Miller είναι το κύριο θέμα πολλών γνωστών επιτυχιών της Ariana και συγκεκριμένα από το album της «Thank U, Next» που κυκλοφόρησε το 2019.

Ο Miller έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2018 και η Ariana ήθελε να γράψει για εκείνον. Το album της έκανε τρομερή επιτυχία αφού έγινε το πρώτο της album που πήγε στην Νο1 θέση του Billboard Hot 100. Αν και το τραγούδι «Thank U, Next» έχει διφορούμενες έννοιες, ο Miller αποτελεί έμπνευση της και έχουμε στίχους που το επιβεβαιώνουν.

Στο πρώτο verse του κομματιού η Grande αναφέρει τέσσερα ονόματα πρώην αγοριών της και καταλήγει λέγοντας: «Μακάρι να μπορούσα να πω ευχαριστώ στον Malcom, γιατί ήταν ένας άγγελος»




Όπως και στο τραγούδι «Ghostin» η Ari αναφέρεται στον Miller και τραγουδά: «Εύχομαι να ήταν εδώ, δε θέλω να το σκέφτεσαι απλά κάποιες φορές έρχεται και με επισκέπτεται όταν ονειρεύομαι.»




Το track «Imagine» επίσης είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που έχουν ως κύρια έμπνευσή τον Miller. Πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι, ένας fan στο Twitter ρώτησε την Ari ποιο είναι το θέμα του τραγουδιού. Εκείνη απάντησε πως είναι για μια απλή και όμορφη αγάπη που, για τώρα-αλλά και για πάντα-δε μπορεί να υπάρξει. Και ναι, η ιστορία που διηγείται το κομμάτι θυμίζει αρκετά τη σχέση που είχε με τον Miller.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved