Χρήστος Μάστορας: H απάντηση του στα αρνητικά σχόλια για τη «Viktoria»

Στο κάτω κάτω, εμάς μας άρεσε και μπράβο μας!

Το νέο κομμάτι «Victoria» έμελλε να συγκεντρώσει αμέτρητα αρνητικά σχόλια και για να πούμε την δική μας την αλήθεια αυτό ήταν κάτι το παράλογο, αν σκεφτείς ότι πολλά trap κομμάτια ανεξαρτήτως της φρασεολογίας τους δεν έρχονται αντιμέτωπα με την κατακραυγή του κόσμου.

Ίσως ο κόσμος να... μπερδεύτηκε, ίσως και να αποπροσανατολίστηκε μιας και έχει συνηθίσει τον Χρήστο Μάστορα και τις MEΛISSES σε πιο pop κομμάτια. Αυτή τη φορά η No1 μπάντα έκαναν την απόπειρα να περπατήσουν σε trap μονοπάτια όμως πρέπει να σου θυμίσουμε ότι τα αγόρια έχουν ερμηνεύσει από pop και rap, έως λαϊκό και παραδοσιακό και εκεί εμείς δε θυμόμαστε να σε πείραξε τόσο αυτή η μετάβαση στα μουσικά «είδη».

Anyway, όπως λέει και ο λαός, haters gonna hate και αυτό είναι μια φράση που αποδεικνύεται περίτρανα και σε αυτή την περίπτωση. Tο κομμάτι «Viktoria», κυκλοφόρησε από την Panik Records και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, γεμάτο μυστήριο και αισθησιασμό. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους αγαπημένε hater που βιάστηκες να σχολιάσεις μιας και το κομμάτι «σκαρφάλωσε» αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube.



Και ναι, αν μας ρωτάς εμείς θέλουμε περισσότερο Χρήστο Μάστορα και MEΛISSES και σε ό,τι κι αν επιλέξουν να ερμηνεύσουν, να κυκλοφορήσουν και να πειραματιστούν εμείς θα τους στηρίζουμε φανατικά.

Α, μη ξεχάσουμε να παραδεχθούμε και τον frontman του συγκροτήματος που παρά τα αρνητικά σχόλια είχε την ψυχραιμία να απαντήσει και να αποστομώσει όλους εκείνους τους ζηλιάρηδες και κακοπροαίρετους «γλυκούληδες» που έσταξαν μέλι.

Η απάντηση του ήταν ακριβώς αυτή που τους άξιζε και εμείς έχουμε να πούμε ένα! «Χρήστο μας, πώς τους πετσόκοψες έτσι;»

Διάβασε την απάντηση του στη gallery:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved