Ξέχνα την Dua Lipa που ήξερες! Είναι αγνώριστη κι αυτός είναι ο λόγος

Εμάς πάντως μας αρέσει αυτή η νέα εκδοχή της.

H Dua Lipa «άλλαξε» και μας αρέσει αρκετά! Αφορμή της νέας αλλαγής; Ένα νέο κομμάτι της και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι έχει συμβεί!

Το album της «Future Nostalgia» είναι αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα pop album που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα.

Η Dua Lipa έχει αποδείξει και με το παραπάνω το ταλέντο της και τρανταχτά παραδείγματα αποτελούν οι προηγούμενες επιτυχίες της «Don't Start Now» και «Physical» που ξεσήκωσαν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

Το νέο της track έχει -σχεδόν- κοινά ερεθίσματα με το «Physical», τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το music video. Και τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Στο νέο music video του «Hallucinate» θα δεις animations μορφές και όχι πραγματικά πρόσωπα.

Φυσικά και η πρωταγωνίστρια του video είναι εμπνευσμένη από την pop star, σχεδιασμένη από την βρετανική εταιρεία The Mill και σκηνοθετημένη από την Lisha Ta.

Με αφορμή λοιπόν το νέο της music video για το κομμάτι «Hallucinate» αποφάσισε να δείξει έναν άλλο , κρυμμένο καλά εαυτό και η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε ευχάριστα.

Εμπνευσμένο από την Disney στα τέλη της δεκαετίας του 1920, το νέο music video της Dua Lipa θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα μέχρι τώρα ήξερες για εκείνη.
Δες το music video του «Hallucinate»:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved