Ο Tyga σε πάει διακοπές εντελώς δωρεάν

Αυτή κι αν είναι η πιο έξυπνη κίνηση του Tyga.

Ο Tyga θέλοντας να ευχαριστήσεις όλους εκείνους που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή καθ' όλη την διάρκεια της πανδημίας κάνει το απίθανο. Ε λοιπόν, με το νέο του single «Vacation» σε στέλνει διακοπές και όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

https://www.instagram.com/p/CBi11EcBgNa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο υποψήφιος για βραβείο Grammy, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το Karisma Hotels & Resorts για να δωρίσει δέκα πακέτα διακοπών με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Azul Beach ResortRiviera Cancun σε όσους πέρασαν τους τελευταίους μήνες να παλεύουν, είτε για την αντιμετώπιση της Παγκόσμιας Πανδημίας είτε κατά της ανισότητας.

Διάβασε επίσης: Ιούνιος στην Αθήνα: Οι EveryDay επιλογές για τις στιγμές με τις φίλες εκτός

Όπως είπε και ο ίδιος: «Δουλεύουν πιο σκληρά από ποτέ χωρίς κανένα διάλειμμα. Έτσι, αποφάσισα να τους βοηθήσω και αυτό κάνουμε με το Karisma. Αυτή την στιγμή, όλοι δικαιούνται διακοπές για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, να είναι υγιείς και να χαλαρώσουν. Ελπίζω να μπορούμε να το γιορτάσουμε και όλοι μαζί σύντομα. Για την ώρα, να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω.»

https://www.instagram.com/p/CByZq65hIyp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης δώρισε προσωπικά $50,000 σε σημαντικούς σκοπούς, δίνοντας $25,000 στο National Bail OutFund και $25,000 στο AWARE-LA.

Το «Vacation» είναι ένα κομμάτι που με την μουσική του θα φτιάξεις έτσι κι αλλιώς διάθεση, ακόμη και αν δεν είσαι η τυχερή, θα σε πάει διακοπές από την οθόνη του υπολογιστή σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved