Είσαι έτοιμη για αυτό; Ανοίγει το πρώτο μουσείο στη μνήμη του μοναδικού Avicii

Εξαιρετικά νέα για τους φανατικούς θαυμαστές του Avicii!

Από ό,τι φαίνεται η ιστορία και η μουσική πορεία του Avicii θα ζωντανέψει μέσα από το νέο μουσείο που πρόκειται να ανοίξει στην Στοκχόλμη το 2021.

Ο Tim Bergling, γνωστός στην μουσική βιομηχανία αλλά και στο φανατικό του κοινό ως Avicii, ήταν μόλις 28 ετών όταν αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 2018.

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

Με αμέτρητες επιτυχίες στις πλάτες του, ο Avicii ήταν ένας από τους καλύτερους Dj και παραγωγούς της γεννιάς του και όχι μόνο. Πλέον τα νέα είναι ευχάριστα και αυτό το μουσικό φαινόμενο ξαναγεννιέται χάρη στο νέο μουσείο που θα ανοίξει προς τιμήν του.

Σύμφωνα με τον Billboard, το «The Avicii Experience» θα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου «ψηφιακού κέντρου πολιτισμού» που ονομάζεται Space. Βρίσκεται στο Sergels Torg της Στοκχόλμς και η εμπειρία που θα προσφέρει σε κάθε επισκέπτη θα είναι μοναδική.

Εκτός από τα αναμνηστικά, το μουσείο θα περιλαμβάνει φωτογραφίες και videos που δεν έχουν βγει ξανά στην δημοσιότητα, καθώς και μουσική που δεν έχει ακούσει ποτέ κανείς. Στην συλλογή επίσης θα συμπεριλαμβάνονται και παλαιότερες εκδόσεις του «Levels» του Avicii.

Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

Οι διοργανωτές υποστιρίζουν ότι οι μελλοντικοί καλεσμένοι θα έρθουν «αντιμέτωποι» με ένα «συναισθηματικό αφιέρωμα» που ακολουθεί το ταξίδι Tim Bergling.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved