Yas! Ξέρουμε όλη την ιστορία πίσω από το νέο τραγούδι του Maluma (αποκλειστικό video+photo)

Το «ADMV» είναι η νέα μας εμμονή και η ιδέα πίσω από αυτό θα σε συγκινήσει.

Μπορεί οι προγραμματισμένες συναυλίες του Νο1 Κολομβιανού σταρ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού, ωστόσο ο Maluma μάς ικανοποίησε με την κυκλοφορία του νέου single του «ADMV» και της νέας του εκδοχής, «ADMV Urban Version», τα οποία κυκλοφορούν από την Panik Records και τη Sony Music.

Το νέο τραγούδι, που έχει τον κωδικό τίτλο «ADMV» («Amor De Mi Vida», που σημαίνει «Έρωτας της ζωής μου»), είναι μια ερωτική, αισθαντική μπαλάντα, που αποδίδεται ιδιαίτερα λιτά, μόνο με φωνή και κιθάρα. Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τον Maluma να μεταμορφώνεται σε έναν γέρο, άνθρωπο της φύσης, που ζει μαζί με τον έρωτα της ζωής του.

Από την άλλη, στο video για την urban εκδοχή του τραγουδιού βλέπουμε έναν εντελώς διαφορετικό Maluma. Έναν Maluma, ιδιαίτερα χαλαρό, cool και στυλάτο, να κυκλοφορεί και να τραγουδά ένα πιο ρυθμικό και «move your body» ADMV μέσα στο Ζάππειο της Αθήνας (ω, ναι, εδώ έγιναν τα γυρίσματα).

Maluma

Αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ζάππειο

Τώρα, όμως, για πρώτη φορά το TeenQueen παρουσιάζει ένα αποκλειστικό βίντεο που σχετίζεται με το νέο τραγούδι του Maluma. To video προβάλλει την ιστορία πίσω από το τραγούδι «ADMV» με την υποστήριξη της συνεργάτιδας της Sony Music από το BBC International. Η ρεπόρτερ μιλά για το πώς ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε το νέο του single, για τα γυρίσματα των δύο βίντεο κλιπ- παρουσιάζοντας για πρώτη φορά και backstage υλικό- και κάνει tease στους fans για το επερχόμενο album του Latin Superstar.

Δες το αποκλειστικό βίντεο:



«Τον προηγούμενο μήνα είδαμε τον Maluma Baby να μεταμορφώνεται σε έναν ηλικιωμένο Maluma για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Ένα ιδιαίτερο βίντεο κλιπ για μια μπαλάντα, που μιλάει στις ψυχές των ανθρώπων. Στο βίντεο είδαμε τον Maluma να μεταμορφώνεται σε έναν άνθρωπο της φύσης, που θυμήθηκε τα χρόνια που πέρασε με την αγάπη της ζωής του. Έμπνευση πίσω από αυτό το τραγούδι ήταν οι παππούδες του διάσημου τραγουδιστή. Για να γίνει αυτή η μεταμφίεση χρειάζονταν πέντε ολόκληρες ώρες κάθε μέρα που γυριζόταν το βίντεο κλιπ», λέει η ρεπόρτερ στο βίντεο.

Όπως αναφέρει η ρεπόρτερ από το BBC International, ο Maluma ξεκίνησε να γράφει το τραγούδι του την ώρα που παρατηρούσε τον ωκεανό σε ένα ταξίδι που έκανε στην Τζαμάικα, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ένα νέο άλμπουμ. Και αναρωτιέται στο τέλος η ρεπόρτερ: «Μήπως σε αυτό το ήσυχο ταξίδι του στην Τζαμάικα είχε χρόνο να σκεφτεί και να δημιουργήσει νέα τραγούδια διαφορετικής μουσικής, όπως reggae, dancehall, ή dub;».

Stay tuned, λοιπόν, για όλα όσα ετοιμάζει ο No1 Λατίνος Star!

Διάβασε ακόμα: «No»: To νέο track της Βαρβάρας Αργυρού και της Zaff μπήκε στα trends του YouTube και ουρλιάζουμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved