«I Got So High That I Saw Jesus»: Το νέο track της Noah Cyrus είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν

Η επιτυχία τελικά είναι οικογενειακή υπόθεση!

Η Noah Cyrus έχει αποδείξει επανειλημμένα το ταλέντο της και την αγάπη που έχει για τη μουσική.

Σίγουρα η επιτυχία είναι πια... οικογενειακή υπόθεση και από ό,τι φαίνεται, ακολουθεί το παράδειγμα της μεγάλης αδελφής Miley Cyrus.

Έπειτα από το sold out της καλλιτέχνιδας με το «Not So Tour», συνεχίζει στα ίδια συναισθηματικά βήματα και στους ίδιους ιδιαίτερους ήχους που ξεχωρίζουν στα τραγούδια της.

Το νέο της single έχει τίτλο «I Got So High That I Saw Jesus» και τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική έχουν την υπογραφή της. Το κομμάτι της έχει βαθύ νόημα για εκείνη και ελπίζει αυτό το τραγούδι να εκφράσει τον κόσμο, ιδίως τώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε.

https://www.instagram.com/p/B99kqHypcKs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η ίδια έχει δηλώσει τα παρακάτω: «Το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί με τόσους πολλούς υπέροχους τρόπους, αλλά ταυτοχρόνως έχει χάσει και την επαφή με αυτό τον κόσμο, αλλά και μεταξύ του. Αυτό που αγαπώ σε αυτό το track είναι οι πολλές διαφορετικές σημασίες που έχει και το πως έχει την δυνατότητα να επηρεάσει τον κάθε ακροατή διαφορετικά.»

«Η λέξη Jesus στην ουσία εκπροσωπεί την κατανόηση και την γνώση πως όλα έχουν κάποιο σκοπό και θα συμβούν με τον τρόπο που είναι να συμβούν»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved