Στοίχημα ότι δεν θυμάσαι ποια είναι τα πρώτα τραγούδια των αγαπημένων σου stars

Πάμε τουλάχιστον 10 χρόνια πίσω! Τι θυμάσαι από τότε;

Στοίχημα ότι δεν θυμάσαι ποια είναι τα πρώτα τραγούδια των αγαπημένων σου stars

Είναι πράγματι άξιο απορίας, ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Camila Cabello;
 Σίγουρα θυμάσαι το πρώτο τραγούδι του Justin Bieber,  το κομμάτι με το οποίο έκανε την τρελή του επιτυχία και τα κορίτσια τρελάθηκαν μαζί του.

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που έχεις αγαπήσει σήμερα και δηλώνεις fan τους, καταλαβαίνεις ότι από κάπου ξεκίνησαν και αν κάνουμε ένα στιγμιαίο throwback στις δισκογραφικές τους δουλειές θα ακούσουμε τα πρώτα τους κομμάτια, αλλά και τα τραγούδια εκείνα τα οποία σηματοδότησαν την καριέρα τους, εκτοξεύοντάς τους στην κορυφή των προτιμήσεων. Το αποτέλεσμα; Εν έτη 2020 εσύ τους απολαμβάνεις στα ακουστικά σου.

Miley Cyrus και Hannah Montana πάνε μαζί! Κάπου στο μακρινό 2007 κυκλοφόρησε το «Start All Over» και σίγουρα δεν θα αναγνωρίσεις σε καμία περίπτωση τη Miley.

Η Selena Gomez όταν ακόμη ήταν ένα μικρό ζουζουνάκι  γνώρισε τεράστια επιτυχία με το  «Tell Me Something I Don't Know»


H Camila Cabello από το 2012 μέχρι και το 2016 ήταν στο συγκρότημα Fifth Harmony. Το θυμόσουν αυτό; Τα δύο κομμάτια «I know what you did last summer» και το «Bad Things» κυκλοφόρησαν όσο ήταν ακόμη στο συγκρότημα, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο solo τραγούδι της «Crying in the club».


To 2012 η Ariana Grande κυκλοφόρησε το «Put Your Hearts Up». Φωνητικά καταλαβαίνεις ότι από τότε το είχε, ωστόσο η διαφορά στην εμφάνισή της είναι μηδαμινή. Η αλογοουρά σίγουρα της έλειπε τότε.

Ποιο είναι το τραγούδι με το οποίο έκανε το μεγάλο μπαμ ο Justin Bieber;  Το Baby φυσικά, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον ντεμπούτο δίσκο του My World 2.0.


H Katy Perry πρόκειται για μια καλλιτέχνης που έχει παραμείνει για 52 συνεχόμενες εβδομάδες στο Τop10. Ο δίσκος «Teenage Dream» σηματοδοτεί την καριέρα της και το τραγούδι «California Gurls» με τον Snoop Dog ήταν μια από τις μεγάλες της επιτυχίες τo 2010.