Αυτά είναι τα top soundtracks της Disney και μόλις έφτιαξες την καλύτερη playlist ever

Θα μείνουμε για πάντα παιδιά και θα τραγουδάμε αυτά τα τραγούδια «ως το άπειρο και ακόμα παραπέρα» 

Αγαπημένες ταινίες της Disney. Τα παιδικά που όλοι κάποια στιγμή παρακολουθήσαμε, αγαπήσαμε και που με αυτά μεγαλώσαμε, πήραν σάρκα και οστά με τα remake της Disney και μας πρόσφεραν για άλλη μια φορά την δυνατότητα να πατήσουμε μια παύση στην καθημερινότητα και να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ιστορία.

Όσο για τα γραφικά, τα χρώματα και την παραστατικότητα κάθε ταινίας, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο! Είναι και κάτι ακόμη όμως που μας προσφέρουν αυτές οι ταινίες κινουμένων σχεδίων που αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μαγικής περιπέτειας και κάθε ουτοπική χώρας που μας ταξιδεύουν.

Τι θα ήταν οι ταινίες της Disney χωρίς τα τραγούδια της; Τι θα ήταν κάθε ταινία κινουμένων σχεδίων χωρίς τις ταξιδιάρικες μελωδίες.

Είτε αυτό είναι το βασικό soundtrack της, είτε είναι κάποιο κομμάτι που θα ντύσει κάποια σκηνή, οι μουσικές αυτές είναι τόσο προσεγμένες, όσο και οι παραγωγές των ταινιών.

Εντωμεταξύ μπορείς να επιλέξεις σε ένα σωρό τραγούδια είτε ελληνικά, είτε ξένα. Υπάρχουν εννοείται τραγούδια που το πρωτότυπο τους δεν συγκρίνεται με καμία επόμενη προσπάθεια όπως το τραγούδι του Beauty and the Beast, υπάρχουν όμως και εκείνα τα τραγούδια που μεταγλωττισμένα είναι το κάτι άλλο, όπως εκείνο της ταινίας Moana.

Βρες παρακάτω τα καλύτερα soundtracks από τις αγαπημένες σου ταινίες της Disney.

Εχείς ακούσει καλύτερο soundtrack από αυτό; Ariana Grande και John Legend σας αγαπήσαμε ένα τσικ παραπάνω!




Εδώ ο Stavento σίγουρα πήγε το κομμάτι της ταινίας Moana σε άλλο level.




«Δεν θα φοβηθεί, θα την βρει την λύση.» Αυτός είναι ο Ηρακλής άλλωστε και, με την βοήθεια του Διονύση Σχοινά το soundtrack σε αυτή του την εκδοχή έχει γίνει το αγαπημένο μας!




Μόνο και μόνο η εισαγωγή του γνωστού σε όλους… «τσιμπέκνια» αξίζει την αγάπη μας αυτό το soundtrack. Lion King for the win!



Κάνοντας μια μακρινή αναδρομή στο παρελθόν βρίσκουμε τις Αριστόγατες που μόνο για την μελωδία και για τις μνήμες που μας ξύπνησε από εμάς είναι ναι!




Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το Let It Go από το Frozen.




«Εγώ και εσύ μαζί» για τις δύσκολες ώρες μοναξιάς! Το Ελληνικό soundtrack του Toy Story είναι ο ύμνος προς την φιλία!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved